Monday, February 22, 2010

Aariz @ 1 mth





Cak! hai alls..
Aariz dh bukak mata dengan besar..susah gak nk tengok Aariz bukak mata besar cenggini.Maklum lah,baby besar ni kan asyik lah nk tido je.So far,perkembangan Aariz utk sebulan ni mcm baby lain gak.

Syukur,setakat ni Aryan pun tak bnyk hal n ngan Aariz. Dia tak berapa mengacau sangat,paling tidak pun kissed je.
Patutnya harini Ell gi klinik utk timbang weight Aariz,tp atas nasihat misi yg dtg rumah aritu biasanya hari isnin mmg ramai org, so dia suggested Ell dtg hari selasa.Makanya esoklah Ell boleh tahu perkembangan weight Aariz berapa.Masa 20hari,weight Aariz naik 0.6kg dr lahir. Apa2 pun Ell akan sentiasa berdoa mudah2an Aariz n juga ank2 Ell yg lain agar sihat sentiasa dn dijauhi dr segala penyakit yg merbahaya serta dilindungi olehNya InsyaAllah..

Ok u'ols,beberapa hari je lg Ell nk habiskan pantang Ell nih.kalau ada masa nnt Ell aktif semula as a blogger k.Dsamping segala tanggungjawab, Ell akan melakukan aktiviti rutin spt biasa sblm2 ni (update blog,lawat blog kwn2, komen blog dsb.).Itupun kalau berkesempatan,faham jelah kalau dh ber ank kecik ni kan.
K, later u'ols...



Aariz @ 1 mth

Monday, February 08, 2010

2 weeks Aariz



Hi uol's..
Buat masa ni tk de apa2 rasanya Ell nk post entry. Tambahan juga masa Ell yg agak trbatas. So Ell letak je gambar anak Ell yg baru ni ya. Dpt juga Ell kongsi sedikit kegembiraan Ell dgn uol's dgn melihat perkembangan Aariz dr 2 entry sblm2 ni (hari pertama n 1 minggu).

2 weeks Aariz
Srry ya..gambarnya tk berapa sharp sbb pakai cam phone shj.
Haa..sblm trlupa. Disini Ell juga ingin meminta maaf krn disbbkn masa,mungkin ada diantara komen2 yg uol's tngglkn..Ell secara tk sengaja trlepas atau pn lambat utk mmblsnya juga kurang sempat nk kesana-kemari tpt uol's. Apa pun maaf bnyak2 ya..Ell harap uol's faham.


 
2 weeks Aariz

Thursday, February 04, 2010

Diaper bag~

Thursday,Feb 4,2010


Buat Dee,Ell nak ucapkan terima kasih banyak2 sebab susah payah order diaper bag ni special dr http://norlijamal.blogspot.com/ n terus kirim kat Ell.Dptnya smlm.Ell suka sangat2 sbb specially handmade, kualitinya baik n jahitan nya kemas..:)

Ell tak dapatlah nk type bnyk2,cuma nk memberitahu kegembiraan Ell dgn rezeki yang datang ni n betapa terima kasih bnyak2nya Ell pada Dee.

~Mekasih Dee~
Diaper bag~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...