Monday, August 27, 2012

Raya part 1

Assalamualaikum...
Lama dah tak bermesra2 dengan blog.dah terasa jauh sangat.Apa kata sempena bulan baik ni..yang dah jauh tu kita rapat2kan,yang rapat kita mesra2 kan..ecewah siap guna bidalan lama ni ha.hehe.

Ok lah,sebenarnya cerita raya taklah banyak sangat..cuma saja je nak buat part by part ni supaya ada post n3 tetiap hari.:) strategi tu...Oh ya,sebelum tu terima kasih buat sis RASP sebab kirim kad raya ekk.Tapi kan,kad raya tu tiba pada raya ke 4.Jadi tak dapatlah nak gantung kat ranting pokok ekk.hehe.

Raya kali ni kami sekeluarga tak de BBQ seperti tahun2 sebelumnya.Tahun ni ada cadangan untuk ubah sedikit seperti kebiasaan.Kami sekeluarga termasuk ahli2 keluarga yang lain,anak2 ibu mertua yang mana ada akan sama2 mengadakan bacaan Yasin dan Tahlil dan diikuti dengan takbir raya.Meriah dia rasa lain sangat.

Dibawah ni ada serba sedikit gambar kami dimalam raya.












Ok,itu saje n3 kali ni.Sebelum tu masih belum terlambat lagi nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA,MAAF ZAHIR DAN BATIN untuk sesiapa sahaja yang sudi membaca blog Ell yang tak seberapa ni.Salah silap harap dimaafkan ya.





Raya part 1
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...