Thursday, June 26, 2014

JOHO cuti panjaaaang....

Bismillah..
Assalamualaikum semua.Lama tak menulis.Kali terakhir 2bulan yang lalu.Tak tahulah apa nak jadi dengan blog ni.Semangat sang penulis sekejap datang sekejap pergi dan tak nak mari2...hmmm...

Oklah,ini nak khabarkan berita yang relate denagn tajuk diatas.Buat julung2 kalinya Johor aka JDT memegang gelaran juara untuk LIGA SUPER MALAYSIA 2014.Sehubungan itu seluruh negeri Johor telah diumumkan cuti umum pada 26 June 2014(khamis).Untuk penyokong JDT ia adalah sesuatu yang dibanggakan dan tentulah menggembirakan bila diumumkan cuti kan..Walaupun Ell bukan peminat bola sepak...tapi part cuti ni Ell sangat2 sokong yang amat.hehe 

Jumaat dan sabtu u'ols dah sedia maklum memang cuti,tambah lagi cuti hari Ahad sempena menyambut kedatangan bulan Ramadhan Al-Mubarak.Yuhhu...bestkan rakyat JOHO.cuti je manjang..hehe
Eh,tapi apasal yang Ell exited lebih ni...macam orang keje opis eh!?.Bukannya apa..exited ni sebab boleh cuti jadi drebar anak2 ke sekolah...bolehlah rehat sket...dan yang paling penting boleh jugak save petrol...hehu.Pitam oiii sehari dekat rm20 guna petrol.Pastu darab 5 darab 4.Ha..total sendiri berapa,jangan malas nak kira...gerak kan sket sel2 otak korang tu.Benda simple je nih. 
*Apa2 pun mama ikhlas hantar anak2 mama kesekolah k.bukan merungut...cuma mmerlukan sedikit ruang untuk merehatkan diri sendiri..*



Sempena menyambut kedatangan bulan Ramadhan yang mulia ini,Ell ingin memohon ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa dalam penulisan.Kalau ada tak puas hati tolong jangan simpan dalam hati,jangan jaja sana sini...please luahkan je dengan Ell disini.Siapapun u'ols dan dimana pun u'ols.. Ell sentiasa berlapang dada memaafkan dengan seikhlas hati.Ok,di bulan Ramadhan nanti,jangan lupa tingkatkan ibadah,pahala kita cari..
Salam kasih sayang untuk u'ols yang membaca disini.
Terima Kasih.Assalamualaikum... 

JOHO cuti panjaaaang....

Thursday, April 17, 2014

HiShop 15% OFF~(April 2014)




Assalamualaikum...
U'ols HiShop nak bagi offer 15% ni.U'ols guna discount code tu k.Pergi terjah dan dapatkan produk kecantikan dan penjagaan diri kesukaan u'ols dengan harga offer.Dah,tak yah lepak lelama kat sini.Gi sana!! heheh.

Oh ya,jangan risau produk di HiShop dijamin adalah asli dan tulen dari produk2 rangkaian terpilih.Lebih 3000 produk dan lebih dari 150 jenama.Bahagian yang 'BEST' adalah penghantaran percuma dan percuma sample barangan.Apa lagi u'ols tunggu? Dahlah dapat harga offer,pastu kalau u'ols dah pernah berbelanja di HiShop,u'ols dah ada points yang tersimpan.Kalau u'ols baru mendaftar,u'ols dapat 200points.BEST kan?.Ok dah balik dulu...esok datang lagi k.
Saaayang u'ols!!




HiShop 15% OFF~(April 2014)

Tuesday, April 01, 2014

Hasil berbelanja di HiShop.my

Assalam..
Semalam dah posted pasal discount kat HiShop.my kan...sempat shopping ngan offer yang 40% tu tak? Tak sempat ke? alah...kesian u'ols.Tapi jangan khuatir u'ols...HiShop memang akan sentiasa ada offer.U'ols subscribe je..nnt d'ols update thru email.Email u'ols tu siap2 lah install kat phone canggih u'ols tu. ;)
Ok,Ell nak tayang hasil rembatan kat HiShop tu.Eh,tapi jangan salah faham...ini bukan yang offer semalam tu ye.Ini Ell grab masa ada offer15% je dengan discount code(lebih kurang 2 minggu yang lalu).Tanpa discount code,harganya sama je macam u'ols beli kat watson or guardian tu.Tapi kan,Ell guna semua points yang Ell ada sebanyak 800(rm8) plus discount 15% plus no shipping cost memang sangat berbaloi u'ols...

 Ha,inilah die yang Ell duk merengek ngan en.suami mintak tolong dia transfer kan kos produk ni via accnt bank dia.heheh..Mulanya mcm berat hati konon..at last dia kata shopping kat HiShop jelah lain kali.Apa tidaknya..tak yah lah dia bawak ma'am ni gi ke watson or guardian lagi kan...Berbelanja di HiShop minyak FREE,penghantaran FREE(RM50 keatas),masa nak kene FREE,tapi ongkos tak free ye.hehe

 Tadaaaa...FREE gift dari HiShop.Tapi Ell yang pilih, 2 je...x dapat nak lebih. :(

 Best tak? Apalagi start engine.... gi terjah HiShop.Eh tak yah start engine dah...tak perlu kemana2.habiskan je masa duk melangut depan komputer.heheh


Ha...nampak tak total dia tu berapa.Kalau u'ols ke kedai..memang gitulah harga dia.tapi dengan HiShop Ell bayar RM80 sahaja.Berbaloi2 shopping di HiShop...Jimat duit,jimat masa n jimat minyak kereta.Barang pula,dijamin sampai dengan selamat ke tangan u'ols.

*Maaf,Ell malas nak rotate gambar ni.Makanya u'ols kene rotate kepala u'ol sendiri.heheh nampak macam kejam ke?
**Phone number yang tertera disitu dah tak berfungsi lagi...makanya i have no worries.Eh,macam pantun plak.


Ok,ini kata2 terakhir untuk posting kali ni.

100% of HiShop brands are genuine and sourced directly from the brand distributors. 






Hasil berbelanja di HiShop.my

Monday, March 31, 2014

Shopping @HiShop.my

Yuhhu....u'ols suka shopping produk kecantikan? mari sini Ell nak share online beauty and cosmetics store.Ok,mmg best..offer gila2 punya.Gerenti u'ols tak menyesal n akan selalu dok jengah2 tak menentu masa walaupun takde bende pun yang penting sangat u'ols nak beli.
Servis terbaik i tell u...Order hari ni,esok or lusa dah sampai si abang pos laju depan rumah u'ols.Dan yang paling best,tiada kos penghantaran,free sample(apa2 je produk pilihan yang ada dalam senarai 'free gift').Ok,banyak lagi nak story mori,tapi offer hari ni diskaun 40% untuk sebarang produk.Hari ni sahaja(31 march 14) cepat2 gi terjah 


Oh ya,jangan lupa sign up kemudian masa checkout tu isi kat kotak discount code FAST 



Sorry lambat post n3 ni...esok sambung lagi ea.

Shopping @HiShop.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...