Sunday, November 09, 2008

Tag n Awards

Tag The Pink Sisterhood ni mummy yg kasi...
Risiko individu utk mendpt breast cancer ni susah nk ditentukan kn...walaupn kite mnjaga pemakann dn amalkn gaya hidup sihat.Malahan skrng nih lelaki pn boleh trkene breast cancer,tk siapa yg boleh trlepas dr ancaman penyakit yg boleh mmbawa maut nih. So,kita kene ambik langkah brjaga2 sprt buat pemeriksaan PS,atau membuat mamogram dprngkat awal kalau perlu...semoga kita dijauhkn dr penyakit merbahaya nih.
RULES:-
1. Put the logo in your blog.
2. Add a link to the person who shared it with you
3. Nominate at least 7 other blogs:
Plz u'ols...Ell tk leh nk nominate sesape..if u'ols rasa u'ols seorg wanita ,amik tag nih sbg rasa tanggungjawab...okeh
-----------------------------------------------------------------------
AWARDS
Award lagi...syok kn dpt awrd...Ell dpt MOTHERLY BLOGGER AWARD.TQ kak LIN...Ell sangat2 menghargai...Kalau ada lagi nnt kak lin kasi lagi eh...hehee Ell suuukaa sgt.
So, u'ols seorg ibu,mama,mummy,umi,mak,emak or w/ever ur kids called u as...plz take this award...jgn malu2 eh...plzzz...amik je.




Award nih dr kak Mieza yg baik hati...sori lh eh,awrd nih tk boleh nk pass pd sesape coz award ni eksklusif dr kak mieza pd semua kwn2 blogger yg ada dlm link die...kalu u'ols ad trsenarai dlm link die..tntu u'ols pn dpt...Pd kak mieza,trima kasih bnyk2....We'ols semua sayang kak mieza....



 

6 comments:

Mieza said...

tq yang sudi ambik award akak tu...:D

ladyell said...

tak pe kak...ap2 pn ell sudi..lebih2 lg award..heheh

Izan said...

i lom jd ibu lg so tak leh arr amek award tu kan. hehehehheehh

ladyell said...

izan>
ha'ah..awrad tk yah amik..tp tag pink tuha mik lah ekk

~ mzznana ~ said...

ell..aq amek award ni tau...
aq mmg suka award2 ni..haha

ladyell said...

mzznana>
amik2..lyn diri,ikut suke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...