Thursday, September 03, 2009

9th Anniversary






Utk lebih jelas, pause/stop playlist dulu kat sidebar..

9 tahun yg indah., buat suamiku yg tersayang...


20 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

happy aniv dear ;-)

iena hamdi said...

tahniah... moga happily ever after.. sama la kita kan.. date nyer brp hb ni? cuma iena yg ke 8.. kekkeke

neezareef said...

happy anniversary ell..semoga mahligai yg dibina berkekalan dan bahagia sentiasa..amin...

*ayu* said...

happy anniversary ell.. may Allah bless u & family not only today but all the year tru.. AMMIINN..

eZa said...

happy anni ladyell ;)

Dee said...

Happy anniversary ell..moga berpanjangan kebahagiaan yg dikecapi skrg..amin..

zeti said...

happy anniversary ell..
semoga b'bahagia selalu ya ;)

Only Me... said...

SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN KE-9. Semoga kalian bahagia dan kekal hingga hujung nyawa.

FYI...kita kawin tahun sama la. Cuma kita kawin 9-9. Next week saya punya anniversary pulak. Tapi Ell lebih beruntung sbb dah ada anak beberapa org tapi saya takde rezeki.

@tune® said...

selamat pengantin x baru!!!

~ Lady ell ~ said...

Diana>>>
tq diana.:)

Iena Hamdi>>>
kak iena,kalau mcm tu Ell nk ucap happy anniversary jugak lah.sowi lh trlambat..:)

neeZareef>>>
mekasih kak neeza.Insya'Allah,AMIN...

~ Lady ell ~ said...

ayu>>>
tq sis...Insya'Allah..

eza>>>
mekasih yarh...:)

Dee>>>
tima kasih bebanyak..INSYA'ALLAH...mudah2 an trmakbul doa tu.

~ Lady ell ~ said...

zeti>>>
Insya'Allah zeti..mekasih bebanyak ye.:)

Only You>>>
thnx..sblm trlambat Ell nk ucap HAPPY ANNIVERSARY jugak lah ye.

akceli 9/9 tu my BIL nyer b/day.pasal rezeki tu, tkpe..pelan2.Allah saje je tu nk test kesabaran u'ol suami isteri..:)

@tune>>>
hahahah..ada2 je ko ekk.thnx anyway.:)

Yan said...

salam ell.. hepi eniversary yg ke-9
Insya Allah moga berpanjangan jodohnye..

~ Lady ell ~ said...

yan>>>
mekasih yan...amin.moga doa kalian semua trmakbul..:)

kabussenja said...

salam, Happy anniversary semoga bahagia selalu...

Joyah Sempoi said...

ladyell..lamanya tak drop komen..happy anniversary..moga hubungan kalian berpanjangan hingga ke akhir hayat dan diberkatiNya..insyaAllah..amin

~ Lady ell ~ said...

Kabussenja>>>
tq nurra..:)

Joyah Sempoi>>>
mekasih cik Joyah..AMIN..

lama tk drop komen,nnt raya silalah drop kat rumah Ell yer..:)
-Cik Joyah balik raya kampung ke tahun ni?

Joyah Sempoi said...

teringin jugak nak p beraya rumah ladyell..tapi apakandaya, tahun ni raya di perantauan la gamaknyerr..tahun depan pun tak sure dapat balik raya ke tak..sedih..sob,sob,sob..;(

rasp said...

sis, hepi belated anniversary...
smoga both of u & ur gorjes family will live happily ever after...
smoga berkekalan dan berbahgia hingga akhir hayat...

smooochhess & hugssss

~ Lady ell ~ said...

Joyah Sempoi>>>
alahai..siannye.tumpang sedih gak nih.sabar je lah cik joyah..kwn2 kat sana pun dh mcm ahli keluarga gak kan...bg lh chance baby tu beraya kat tempat org dulu..:)

rasp>>>
tq sis...:)
insya'allah..semoga apa yg didoakan dn diharapkan akan tercapai dan dimakbulkan.AMIN...

bukan utk yg menyambut anniversary je,utk sis pun Ell doakan mcm tu eh.

mmmuahhh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...