Thursday, February 04, 2010

Diaper bag~

Thursday,Feb 4,2010


Buat Dee,Ell nak ucapkan terima kasih banyak2 sebab susah payah order diaper bag ni special dr http://norlijamal.blogspot.com/ n terus kirim kat Ell.Dptnya smlm.Ell suka sangat2 sbb specially handmade, kualitinya baik n jahitan nya kemas..:)

Ell tak dapatlah nk type bnyk2,cuma nk memberitahu kegembiraan Ell dgn rezeki yang datang ni n betapa terima kasih bnyak2nya Ell pada Dee.

~Mekasih Dee~

8 comments:

mamarempit said...

salam ziarah...uik...cepatnye tibe...ngeee....salam perkenalan jugak dari mamarempit@leeya

bspotgurl said...

Comel je bag tu :).. apa khabar mummy & baby?

Brilliant Marjan@اداويه said...

bertuahnya sis...sweet je beg comel tu..

semoga sis n baby sentiasa sehat k..

Dee said...

suka bila ell happy dgn pemberian dee..xde apalah..just a small token for the baby..tu ar..mamarempit yg jahit..pakat2 order..utk majlis marhaban pun dia leh buat..yg kecik2..tp tya tukang jahitlah ye..hehehe..

rasp said...

sweetnya bag tu sis...
model tu pun comel hehehehe

~ Lady ell ~ said...

mamarempit>>
salam,mekasih menziarah.:)
ha'ah kan..cepat je sampainyer..sehari je kan..btw ell suka jahitannya..saaangatlah kemas.:)lps ni bleh wat bisnes besar2an eh..

salam perkenalan..

bspotgurl>>
mekasih bertanya khabr ya..ell n baby sihat je,so far tak de apa2masalah.bby pun baik je tk meragam ..:)

~ Lady ell ~ said...

brilliant marjan>>
mekasih adik..:)
*smooch n hugs*

Dee>>
alahai dee,walaupun dee kata tk seberapa tp ell hargai sesangat..mekasih skali lagi..:)
mmg ell rasa kalau nk spprt kawan sesama blogger ni,sgt sesuai membuat tempahan ekk.tk kan mengecewakan punyer..

rasp>>
ahaks,model tu ala2 verangan je tu..:)

Rui said...

cik elly! :)

congrats for ur new born baby!
wahh, congrats juga coz cik elly still maintain ber-bloggin.. :)
gud2 keep it up! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...