Saturday, March 27, 2010

masuk paper..

Saturday,March 27,2010

Hi..
Ni cite psl hsbn Ell yg bru hbis game Bdmnton Open Pontian tempoh hri dr 19-22 March lps brlngsung di Bt 34,Jln Johor. Sungguhpn kemasukan sebanyak 44 regu brtnding trmasuk dr JB,Kulai,Kluang,B.Pht dsb. tp nasib kira masih lg menyebelahi dgn mndpt tmpt ke 2. Cuma apa yg Ell tk sngka tu, kali ni masuk paper lg tp yg melayu plak (masa yg brpasukan hri tu paper cina).

 
Metro (metroplus,page 7) Jumaat,26 March 2010


 
Berita Harian (Johor,page 8) Khamis,25 March 2010

Mengambil hadiah bersama beregunya pd kali ini 

Sbnrnyakn klau u'ols nk tau, Ell rasa bangga sesangat kt hsbn Ell.Yelahkn, isteri mana yg tk berasa happy klau ada apa2 kejayaan yg dicapai suami kita masing2 ye tak..Wlaupn mngkin tk seberapa tp in the moment at least kongsilh kegembiraan bersama masa2 tu dn mngkin dgn itu mudahan dptlh lg ia menaikkn semangatnya lg dimasa depan.

K thniah buat Suamiku n jgn lupa utk naikkn lg minat anak2 kita pd bdmnton nnt ya. Aryan ni pn dh mula tnjukkn minat nmpaknya..


9 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah teror hubby ell ;-)

T.u.Y.a said...

salam kak ell..
lama dah Tuya x dtg sini..heheh..
congrate utk asben akk ek..
active betul dia main badminton nih..
mesti anak2 pun ikut jejak ayahnye nnti ek..

*ayu the sun* said...

wow! congrats to ur husband ell!

cayalah! glamour, gitu.
:)

iena hamdi said...

wah tahniah.. ni mmg minat giler ngan badminton kan... hehhe

anak2 akak terutama farid pun minat indoor game.. football tak minat sama macam ayah dia... suka badminton ajer.. hehehe

~ Lady ell ~ said...

diana>>
untung bkn terrorist ekk..hehehe

tuya>>
salam..wah,feeling pengantin baru ekk.:)

hubby akk ni mmg passion ngan badminton nih.seminggu kalau tk main,sakit dier..:P

~ Lady ell ~ said...

ayu>>
jadiklh sis..glamer kejap.sampaikn gi umah kwn2 die semua tegur masuk paper..apalagi berbunga2lh hati dier..:)

iena hamdi>>
indoor game ni selamat..hujan panas pun steady je...:)

Glass cook ware said...

ANAK2 akak been particularly interested Farid indoor game .. interest in football is not the same kind of father he is ... like badminton Ajer .. hehehe

rasp said...

congrats to ur hubby sis...
tul la tu sis...
isteri mana tak bangga dgn hubby sendiri kan.....

~ Lady ell ~ said...

rasp>>
tq sis...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...