Saturday, July 31, 2010

2nd Blogvesary~

BARANGSIAPA YANG TELAH SINGGAH DAN TERLIHAT AKAN AWARD INI,SILA KUTIP DAN SIMPAN DI BLOG MASING2.
TERIMA KASIH

n3 baru?
sila scroll kebawah



Award ni untuk u'ols yg manis,cantik,kacak lagi bergaya..sempena ulang tahun blog Ell ni yang ke-2.

Ahamdulillah.. 2 tahun sudah 'Life Of Lady Ell' bertapak kukuh diarena blog ni. kukuh ke?Tak kesah ler,selagi Ell ada,selama mana pun InsyaAllah akan tercurah idea cerita hidup ini seadanya didalam blog ni.

Selama 2 tahun ini,macam-macam perkara yang Ell dapat.Berblogging sebenarnya banyak manfaat.Teman blogger adalah yang paling utama memberikan inspirasi dan semangat setiap penulisan Ell didalam ini.Sedikit sebanyak pengetahuan juga telah tercurah dengan sengaja.Skill penulisan juga adakalanya menjadi.:) Ell rasa kalau bukan kerana u'ols,jangan kata nak kukuh,nk brtapak pun tk de maknanya:D

Ell sebenarnya malas nak type banyak-banyak,eh bukan malas..tapi tak sempat.:)
Yang paling utama ribuan malah jutaan terima kasih buat u'ols yang selama ni  jengah dn singgah blog Ell ni walau sebulan sekali.U'ols tahu,setiap komen dan kritikan itu adalah perangsang untuk Ell meneruskan berkarya (ceh,karya lh konon),tah hape-hape je.

Terima kasih juga kerana setiap apa yang Ell kongsi di sini menjadi bahan bacaan u'ols tak kira berkenaan apa sahaja terutama tentang kehidupan Ell yang tak seberapa.Walaupun cuma serba sedikit tentang keluarga,tapi Ell rasa stp perkembangan anak-anak juga membesar  didepan mata u'ols semua.

Tak kurang jugak ada diantara uol's yg Ell kenal dr zaman dara/teruna,berumahtangga hingga menimang cahayamata..Seronok rasanya.Ada juga antara uol's yg hanya Ell kenal dialam maya cyber ni tp mesranya seakan2 hari2 brjumpa.Masakan tidak,sudahlah kisah kehidupan dikongsi bersama,ditambah pula pelbagai hadiah yg diterima..Terima kasih buat teman2 yang berkenaan ya.


terima kasih kerana telah melawat blog ini
 terima kasih juga  kerana sudi membaca
terima kasih  kerana memberi komen tulus dari hati
terima kasih tak terhingga kerana menjadi pengikut setia
 sayang kalian semua~


TERIMA KASIH UNTUK SEGALANYA


*Salah satu posting terbaik 'Life of LadyEll'
JANGAN LUPA 
KLIK SINI (GAMBAR)








18 comments:

*ayu the sun* said...

congrats ell!!!!
tak sangka dah dua tahun kan?
*hugs*

keep on blogging dear...

~ Lady ell ~ said...

tq sis...
em'em tk terasa pun..
hugs 2 u 2..:)

insya'allah...

Dee said...

diam x diam dh 2 tahun ye..tahniah ell..moga terus berblogging ye..

Tihara said...

Tahniah..dah 2 years..same arr

Shiela Latif said...

tahniah beb...aku bangga ngan ko n blog ko nie...caiyok2

Yan said...

alahai syahdunye bace entri ni

~ Lady ell ~ said...

dee>>
mekasih dee..mmg tak sedar pun dh 2thn.


tihara>>
same ah kak....tp cuma kita lmbat kenal ekk kak..:)
btw mekasih..

~ Lady ell ~ said...

shiela>>
alahai,apalah sgt..ko tu ha..lg aku kagum baru bape bulan,tp terkejut aku ko dh berlari nk manjat gunung..hahahah
tahniah utk ko jugak beb..

~ Lady ell ~ said...

yan>>
apa yg syahdu nyer..cuma ucapan terima ksih je yan...
mekasih yer...


bby sihat?ummi bby sihat?kakak bby siaht?bby dh pandai wat per..hihi bape bnyk soalan daa...

rasp said...

caiyok lah sis...
wah 2 tahun 'baby' u nie ek...
i am honoured dapat 'bertemu' and have u as one of my sista!

Shiela Latif said...

nanti aku ambik award nie k :) ~

bspotgurl said...

ishk ishk.. dah 2 tahun yea ladyell berblog? ermm cepat je masa berlalu

[S]itie [B]Um [B]Um said...

wah..terima kasih. sy dpt award! hehe

mummy_ayu said...

wah dah 2 tahun dah...suke suke..

Sharinginfoz said...

tahniah dah 2 tahun ya berblogging

~ Lady ell ~ said...

rasp>>
uuhhh...tersentuh hati ell sis...rasa nak menitik airmata ni.:)
terasa benar sis mmg seikhlasnya mengganggap ell begitu..tq sis..

luv u lah.mmmuahhh

~ Lady ell ~ said...

shiela>>
ok,mekaseh sudi terima...

bspotgurl>>
kan,cepat betulah rasanya..tp dengar 2thn tu mcm lama benar..:)

~ Lady ell ~ said...

siti bum bum>>
sama2 terimalh seadanya ye kak..:)

mummy_ayu>>
ha'ah..saya pun suke..:)

sharinginfoz>>
mekasih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...