Thursday, October 28, 2010

Suami ku sudah terjebak~


Hello..
Selamat pagi sayang..ngee..n3 ringkas je ah.
Abislh nnt ank beranak tak cukup mkn pakai.Dah mak bapak nye duk pakat jadi blogger.Aduhai,kesian..mintak2 ank2 cukup kasih sayang.;)

U'ols,hsbn Ell dh bikin blog.Buat main2 kata dia.Tah hape kesah blog die tah..Ape,Shuttletalk? gitu le gamaknye.Sape2 peminat badminton bleh arr berkawan2 ngan hsbn Ell ni.Nak share apa2 yg patut...jgn segan silu dn malu2.Eh tapi katanya ada gak sket2 cite pasal life die + lain2 cite yg nk dikongsinya..termasuk cite bini ngan ank2 die ler..:) pastu melabel bini tak agak2 yg katanya mcm sape? Kim Kardashian (virsion yg tk berapa besar)..hahaha lawak betul!! tp i trsipu2 malu...:P

So,u'ols kiranya ni n3 nk promote blog laki sendiri ar ni.Silalah mengintaikan diri yer.Meh la support blogger baru...



Nama blog pun ada style..:) i like...lps ni bleh ke nk panggil en shuttle..heheheh








22 comments:

Ati Masrif said...

hai..lepas ni leh berhenti kerjala..hihi ..jd blogger fulltime...kayo-kayo..

peminat badminton rupanya..

Sharinginfoz said...

jom terjah

Dee said...

wah..suami isteri berblogging..welcome shuttletalk to bloggers world..hehehe..

suffer8zine said...

wahhh pasni bergaduh la nk buat entri mana lagi mantap hehe :P

Terkini : Konsert Amal 1 Malaysia di UM

hazlin said...

congrats...
boleh le berlumba...

Shibam Jelita said...

siapa nak puji kalau bukan suami sendiri kan kan kan

Anitadahahs said...

oke dah sergah belog encik suami tuuu..hehe

Cik Agogo said...

wahh... maju selangkah hubby akak ell... kekeke... =)

Ena said...

heheh..

jangan jadi cam huby ena lak, hangat2 taik ayam jek.. pastu peram sampai sawang dah tak leh nak cuci.. tak update2.. huk huk huk

Shiela Latif said...

aku support blogger baru cam aku...ekeke..

nanti aku jenguk2 naa...

rasp said...

walla team blogger husband & wife...sehati sejiwa gitu :)

Tihara said...

oo..badminton ptt mcm bunyi shutle cock..rajin dia ye

bspotgurl said...

walalala.. lepas ni boleh jual brg kat dalam blog :)

~ Lady ell ~ said...

Ati Masrif>
saya mmg fthw.tp kalo hsbn saya benti keje mungkin tidak kot..saya punye nuff yg dh 2 thn tu pun baru bape kupang ni kan pulak nk kayo...:)

~ Lady ell ~ said...

Dee>>
wat main2 je katanya Dee:)

suffer8zine>>
bergadoh tk kot..sbb subjek kiteorg lain...kalo begadoh nk guna pc mungkin yer..hehe sbb kiteorg guna desktop.

~ Lady ell ~ said...

hazlin>>
ah tk kemana nyer nk belumba tu kak...:)

shibam jelita>>
tp bini nye nnt perasan lebih...:D

~ Lady ell ~ said...

Ena>>
tengok la tah camner hsbn ell ni pulak

shiela>>
wah ko..sejak jd blogger ni tukar slang utara kaa...:P

~ Lady ell ~ said...

tihara>>
hsbn yg kuat rajinnye duk depan pc ni kak...asek la mendownload movie..

bspotgurl>>
brg apa? brg badminton eh.

ratna said...

hik hik.. terjebak udahhh.. tak per, kita bg sokongan pada dia ell..

~ Lady ell ~ said...

sokong2 jer..tah bila time nye pun tk menentu..

larradanish said...

hhehhhe..best2...leh dengar citer dari kedua belah pihakkk...hehehe

poster printing said...

welcome shuttletalk to bloggers world..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...