Tuesday, October 26, 2010

Aariz mintak adik ke !?~


Salam..

Aariz dah besar,umo pun dah 9bln.Lagi tak sampai 3bln umurnye setahun..Kejap je lahai.Kalau nak bg adik pun dah boleh.Hahaha Aritu kan,ada org kan(Dee) dh komen kat n3 Eii Aariz tu kan.Alah,Ell paham sangat.Org tua2 kata kalo jari kaki masuk mulut katanya nk dpt adik lg ekk.Ell tak tau betul ke tak.Nnt percaya jadi tahyul plak.:)
Sejak lps tu,period Ell dh lewat seminggu okeh.dah cuak gila Ell ni.Yelah,pada we'ols Aariz tu sebenarnya kecik lg,masih perlukan perhatian yg cukup.Gile gelojoh la Ell kalo mcm tu.Pulak tu Ell ni sebenarnya period comes regularly tau.Tiba2 yg latest ni dtg lmbt skit dri biasa.Perancangannya tk nk pregnant lagi.Aduh! tak bleh jadik,pastu Ell ajak hsbn gi klinik.Then....U'ols agak apa? Kalo nak main teka teki meh lah berteka teki ekk..ngee..


skrng dh pandai ajak abg die wrestling..jantan kata kan..

Tapi Ell nak tunjuk klip yg ni.U'ols jemput yer menonton. 



Hehe ni pun perangai dak jantan kan...kete,moto...sumer die pandai main.Sebelum klip ni si kakak nye dh tanya "Aariz,ni apa?" pastu terus die sound like moto gitu..:)tk tringat nk rekod,dh separuh jln baru amik.

Maaf yer kualiti video kurang memuaskn disebabkn pantulan cahaya menerobos kedlm rumah.Ahaks,alah ngaku jelah guna henpon cikai ...hahaha







7 comments:

Dee said...

muahaha..dee saja usik2 komen kata airiz nk dpt adik..sbb org2 tua kan kata gitu..

dee teka..negative..tp kalo positive pun apa salahnya..rezeki..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

apa lg mommie, bg aje..
Aariz nk teman la tu.. huhuhu..
Alya pn i nk duh jadi kak long gak ni, sdg berusaha ke arah menambah umat manusia, hahahaha.. =)

Tihara said...

cute nye adik beradik ni..umo ell dah berape ye?..dah ade 4 anak kan..

~ Lady ell ~ said...

Dee>>
kdg2 org2 tua punya firasat ni tk bleh ikut.tp kdg2 betul gak.:D

leily>>
ish,kalo nk ikutkn dh stop ar.dh 4 org ni...:)

tihara>>
kak,ell mude lg baru 19thn plus 10.hahah
ell kawen mude kak..abis STP je terus gatai nk kawen...

Tihara said...

untung kan kawen muda el..ptt ank2 da besar2..tp mmg ell uda lg :)..akk yg tuek..hehe

rasp said...

hati ku tertawan dek senyuman aariz hehehehehe...

Izan said...

comeynyer dia... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...