Monday, January 03, 2011

Keputusan GA!!

Attention,attention!!
Sila ambil perhatian,pemenang giveaway anjuran "life of LadyEll" akan diumumkan.Mohon maaf sekiranya ada yang rasa agak lewat.ramai yang tak sabo nampaknya ya.Yelah paham2lhkn, serempak pulak dgn hal anak2 sekolah ni.

Anyway,mula2 sekali Ell nak ucapkan terima kasih banyak2 sebab tak sangka ramai yang sudi nak join GA Ell ni.

 Tengok ha...balang ni sampai tak muat dah.Terharu jugak seh.Tak sangka camni ramai, padahal baru 1st time Ell buat GA ni.

  Makanya terpaksa ganti bekas yang lebih besar supaya selesa nak gaul2 nanti.So,Ell curah dalam tudung saji ni ha..:) haha tudung saji u'ols...

 Tudung sajipun,tudung sajilah...janji boleh *kocok.Ni dh lepas dikocok2 dan digaul2 n ready untuk dicabut terus.

 Tangan2 kepunyaan 3 orang ank2 Ell.Tp kenapa cabut 3 bukan 2. Haa..Memandangkan ramai na yang menjoinkan diri,fikir punya fikir Ell dengan sukahati tambah satu lagi sebagai saguhati.
Pemenang pertama diperoleh cabutan dr anak Ell yang pertama,ke2 dari cabutan anak ke2 dan saguhati dari anak ke3.

Cuma perhatian Ell mintak buat semua yg join GA ni, bahawa setiap cabutan yg dicabut adalah dengan 100% telus spt diatas..dijamin tiada pilih kasih watsoeva. Jd jgnlh ada sesiapa yg rasa ragu2 ya. Apa2 pun Ell tanggung. 
K, setelah cabutan dibuat....dan mereka yang bertuah itu adalah....(drum roll plss)







 PERTAMA
(ImanMom)
KEDUA
(EmyOmar)

SAGUHATI
(CikEzy)


So,tahniahlah Ell ucapkan pada mereka yg berjaya.Sila email kan alamat dan no tepon ke

lady.ell@hotmail.com

Dan bg mereka2 yg kurang bernasib baik pd kali ini...lain masa bleh cuba lg InsyaAllah.Jangan serik nak join lagi cnts or GA anjuran Ell nanti(kalau ada). Bg Ell apa yg penting yg juga merupakan tujuan sebenar dibuat GA ni adalah utk meramaikan lg kenalan semata. Ell harap lepas2 ni bg sesiapa yg sudi diantara uol's semua agar perkenalan serta persahabatan yg ada ini dptlh diteruskan ya.
Lastly, sekali lg Ell ucapkan 'terima kasih' buat uol's semua...




*kocok
  1.mecampuradukkan (mengaduk) kad atau daun terup.
  2 mengoncang-goncangkan sesuatu (botol dll) supaya isinya sekata

25 comments:

shekechik said...

tahniah kepada pemenang..hihi

Cute MuM said...

tahniah pada yang menang

mummy_ayu said...

tahniah kpd yg menang!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam..TAHNIAH pada para pemenang!

Hezesuze said...

tahniah pada pemenang.... :)

Mama Kembar 3 said...

Congrats to all winners! cantik laa hadiah nya

Shiela Latif said...

tahniah pada 3 pemenang...ku melepas tempat kunci tue babe...uwaaa

Ya ALya said...

tahniah pada yg menang.....

miera momo chan said...

cun sangat hadiah.jeles2..
congrates to winner ;)

deqdeq said...

nmpknya DeQdEq x bertuah lagi..heheh..tahniah kpd pemenang

myssmie said...

thniah yg menang!

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

kakngah said...

tahhiah pada pemenang. permulaan tahun baru yang baik...

elleyayah . said...

congrate

tomatokering :) said...

tak mng . :'( hehe kongrets to yg mng ! :D

NOOR FATIN said...

tahniah!

Emy Omar said...

Alhamdulillah..rezeki 2011 hihi tq lady Ell anjurkan GA ni

shera haifa said...

tahniah kpd semua yg menang

imanmom said...

salam n alhamdulillah saya menang..

terima kasih banyak2 ladyell..
rezeki awal tahun 2011 ni..

saya dah email

cHiKakO PiNky said...

tahniah kpd pemenang...

kakyong said...

tahniah kpd semua pemenang bertuah...
jelesnya tgk depa dpt hadiah comel2..

sw33tdarling said...

tahniah buat pemenang...!

aMaL said...

congratz pada winnerss...waa sedey x pat..huhu

ekinashikin said...

tahniah pada pemenang..
x bertuah la plak..hehehe

AdiaLuze said...

Canteeknye gift... Congrat to the winner !! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...