Tuesday, April 01, 2014

Hasil berbelanja di HiShop.my

Assalam..
Semalam dah posted pasal discount kat HiShop.my kan...sempat shopping ngan offer yang 40% tu tak? Tak sempat ke? alah...kesian u'ols.Tapi jangan khuatir u'ols...HiShop memang akan sentiasa ada offer.U'ols subscribe je..nnt d'ols update thru email.Email u'ols tu siap2 lah install kat phone canggih u'ols tu. ;)
Ok,Ell nak tayang hasil rembatan kat HiShop tu.Eh,tapi jangan salah faham...ini bukan yang offer semalam tu ye.Ini Ell grab masa ada offer15% je dengan discount code(lebih kurang 2 minggu yang lalu).Tanpa discount code,harganya sama je macam u'ols beli kat watson or guardian tu.Tapi kan,Ell guna semua points yang Ell ada sebanyak 800(rm8) plus discount 15% plus no shipping cost memang sangat berbaloi u'ols...

 Ha,inilah die yang Ell duk merengek ngan en.suami mintak tolong dia transfer kan kos produk ni via accnt bank dia.heheh..Mulanya mcm berat hati konon..at last dia kata shopping kat HiShop jelah lain kali.Apa tidaknya..tak yah lah dia bawak ma'am ni gi ke watson or guardian lagi kan...Berbelanja di HiShop minyak FREE,penghantaran FREE(RM50 keatas),masa nak kene FREE,tapi ongkos tak free ye.hehe

 Tadaaaa...FREE gift dari HiShop.Tapi Ell yang pilih, 2 je...x dapat nak lebih. :(

 Best tak? Apalagi start engine.... gi terjah HiShop.Eh tak yah start engine dah...tak perlu kemana2.habiskan je masa duk melangut depan komputer.heheh


Ha...nampak tak total dia tu berapa.Kalau u'ols ke kedai..memang gitulah harga dia.tapi dengan HiShop Ell bayar RM80 sahaja.Berbaloi2 shopping di HiShop...Jimat duit,jimat masa n jimat minyak kereta.Barang pula,dijamin sampai dengan selamat ke tangan u'ols.

*Maaf,Ell malas nak rotate gambar ni.Makanya u'ols kene rotate kepala u'ol sendiri.heheh nampak macam kejam ke?
**Phone number yang tertera disitu dah tak berfungsi lagi...makanya i have no worries.Eh,macam pantun plak.


Ok,ini kata2 terakhir untuk posting kali ni.

100% of HiShop brands are genuine and sourced directly from the brand distributors. 






8 comments:

permatabiru said...

sukan kan shopping on9 je..mudah..hehe

~ Lady ell ~ said...

jaga2...tau2 duit habis je...huhu

CCTVideatechnosolutions said...

Thank you for the array this is in ability nice. Activity to apprehend such articles.
plus FingerPrint RFID Card Time Attendance System

olympia gold said...

You bogus a few able believability there. I did a seek on the accumulated and activate a lot of bodies will go alternating with with your blog.
wholesale Jewelry

a das said...

yes we needs the experience one that's why we are not focusing so much on money
Specialists Professionals In Bhubaneswar

bridgeadvisorsllc1 said...

Thanks for taking the time to talk about this, I feel fervently about this and I take pleasure in learning about this topic. Please, as you gain information, please update this blog with more information. I have found it very useful
retirement income planner

hpm.ba said...

The good news is that the G-Buss global business directory works with virtually any good or service.
Trebinje apartman

hpm.ba said...

I hope you will keep updating your content constantly as you have one dedicated reader here...
Trebinje apartman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...