Thursday, April 17, 2014

HiShop 15% OFF~(April 2014)




Assalamualaikum...
U'ols HiShop nak bagi offer 15% ni.U'ols guna discount code tu k.Pergi terjah dan dapatkan produk kecantikan dan penjagaan diri kesukaan u'ols dengan harga offer.Dah,tak yah lepak lelama kat sini.Gi sana!! heheh.

Oh ya,jangan risau produk di HiShop dijamin adalah asli dan tulen dari produk2 rangkaian terpilih.Lebih 3000 produk dan lebih dari 150 jenama.Bahagian yang 'BEST' adalah penghantaran percuma dan percuma sample barangan.Apa lagi u'ols tunggu? Dahlah dapat harga offer,pastu kalau u'ols dah pernah berbelanja di HiShop,u'ols dah ada points yang tersimpan.Kalau u'ols baru mendaftar,u'ols dapat 200points.BEST kan?.Ok dah balik dulu...esok datang lagi k.
Saaayang u'ols!!




3 comments:

Anonymous said...

interesting blog. It would be great if you can provide more details about it. Thanks you
wholesale Jewelry

hpm.ba said...

Interesting blog. It would be great if you can provide more details about it. Thanks you
Sarajevo Poljine

mags premiums said...

www.nonwovenbagmalaysia.com.my/ www.magspremiums.com
MAGS PREMIUM GIFTS SDN BHD We specialize in premium and corporate gifts printing (cenderamata korporat) , Welcome to custom made your own design on the gifts. Example: non woven bags, tshirt, lanyard, keychain, etc...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...