Thursday, June 26, 2014

JOHO cuti panjaaaang....

Bismillah..
Assalamualaikum semua.Lama tak menulis.Kali terakhir 2bulan yang lalu.Tak tahulah apa nak jadi dengan blog ni.Semangat sang penulis sekejap datang sekejap pergi dan tak nak mari2...hmmm...

Oklah,ini nak khabarkan berita yang relate denagn tajuk diatas.Buat julung2 kalinya Johor aka JDT memegang gelaran juara untuk LIGA SUPER MALAYSIA 2014.Sehubungan itu seluruh negeri Johor telah diumumkan cuti umum pada 26 June 2014(khamis).Untuk penyokong JDT ia adalah sesuatu yang dibanggakan dan tentulah menggembirakan bila diumumkan cuti kan..Walaupun Ell bukan peminat bola sepak...tapi part cuti ni Ell sangat2 sokong yang amat.hehe 

Jumaat dan sabtu u'ols dah sedia maklum memang cuti,tambah lagi cuti hari Ahad sempena menyambut kedatangan bulan Ramadhan Al-Mubarak.Yuhhu...bestkan rakyat JOHO.cuti je manjang..hehe
Eh,tapi apasal yang Ell exited lebih ni...macam orang keje opis eh!?.Bukannya apa..exited ni sebab boleh cuti jadi drebar anak2 ke sekolah...bolehlah rehat sket...dan yang paling penting boleh jugak save petrol...hehu.Pitam oiii sehari dekat rm20 guna petrol.Pastu darab 5 darab 4.Ha..total sendiri berapa,jangan malas nak kira...gerak kan sket sel2 otak korang tu.Benda simple je nih. 
*Apa2 pun mama ikhlas hantar anak2 mama kesekolah k.bukan merungut...cuma mmerlukan sedikit ruang untuk merehatkan diri sendiri..*



Sempena menyambut kedatangan bulan Ramadhan yang mulia ini,Ell ingin memohon ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa dalam penulisan.Kalau ada tak puas hati tolong jangan simpan dalam hati,jangan jaja sana sini...please luahkan je dengan Ell disini.Siapapun u'ols dan dimana pun u'ols.. Ell sentiasa berlapang dada memaafkan dengan seikhlas hati.Ok,di bulan Ramadhan nanti,jangan lupa tingkatkan ibadah,pahala kita cari..
Salam kasih sayang untuk u'ols yang membaca disini.
Terima Kasih.Assalamualaikum... 

14 comments:

Anonymous said...

Wordpress is one of the mostly used CMS
in web sphere these days. No more time do we have to speak personally to every
last somewhat interested get together, now, by your web page
they can uncover the data they want, look and feel at your get the job done and determine if you are a human being they would like to work with.
The content is professionally designed and executed.

Stop by my webpage :: Biz infotechllc

bridgeadvisorsllc1 said...

I use a bronze craft paint, and then hit it with a heavy green wash. So far, no one has complained and I've gotten a couple of compliments.
retirement income planner

Anonymous said...

Wow! After all I got a website from where I
be capable of in fact obtain useful information concerning my study and knowledge.


Also visit my blog post: raspberry ketones max

Anonymous said...

I really like what you guys are up too. This
kind of clever work and coverage! Keep up the superb works guys I've incorporated you guys
to blogroll.

my web blog: webcam mature

Anonymous said...

Asking questions are in fact pleasant thing if you are not understanding
something fully, but this piece of writing gives nice understanding even.

Look at my blog hair loss remedies for dogs

Anonymous said...

aгe substanceѕ that raise the amounnt of the tеstosterone hormmοne in the bloodstream.
In guys, testosterone is devloped bbƴ testes although
іn women of all agеs it is manufactured by
ovaries. - Diindolylmethhane (DIM) Allows Moree Testosterone tto Flow in Your BoԀy.


Also ѵusit my web page - hawk roosting ted hughes

Anonymous said...

You're so interesting! I do not suppose I've read through something like this before.
So wonderful to discover someone with genuine thoughts on this issue.
Really.. many thanks for starting this up. This site is one thing that's needed on the web,
someone with some originality!

Feel free to visit my web site ... Duplicate Remover

Anonymous said...

It's an awesome article in support of all
the online people; they will get benefit from it
I am sure.

Feel free to visit my web-site :: Arthur Falcone

Anonymous said...

Heyy I know this is off toic but I was wondering if you knerw of any widgets I coulod add
to my blog that automatically tweet mmy newest twitter updates.
I've been looking for a plug-in like this for quite some
tiime and waas hping maybe you would have some experience witth something like this.
Please let me know if you run into anything. I truly enoy reading your blog and I look forward tto you new updates.


Take a look at my web page: Toronto Personal injury attorney

Anonymous said...

EXCLUSIVE: Well-known French performer Patrick Bruel on why he’s now
performing britain for first-time in 30 years job

Patrick Bruel - meet up with France's reply to The Superior
France’s favourte son is just around the corner towards the UK

source: https://patrickbrueltour.wordpress.com

Anonymous said...

High percentage of heart ailments occur post the age of 50, which makes cardio exercises a must.
Plyometrics are considered to be explosive and very high-intensity.
You can further divide arms into biceps, triceps, and
shoulders; legs into hamstrings, quadriceps, and calf (gastrocnemius); and core into lower back,
obliques, and rectus abdominus.

Take a look at my webpage; agility ladder exercises kids;
auraji.co.kr,

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Rajkot said...

Very informational content.
pediatric dentist in india

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...