Friday, August 29, 2008

merdeka!

Lily's Graphics Garden


My sincere and best to all fellow MALAYSIAN at home and abroad a very HAPPY MERDEKA DAY and may all your hopes and aspirations for a peaceful and prosperous MALAYSIA.




SELAMAT MENYAMBUT KEMERDEKAAN NEGARA MALAYSIA KE-51

Semoga MALAYSIA terus membangun sebagai sebuah negara yang maju tanpa mengenepikan perpaduan dan keharmonian.
Bt wait a mnt u guys, smlmkn ell gi kt malaysiakini ell jmpa ni..n ell a bit malu n dsapointd tntng bnda ni..
Stelah pnciptanya mmenangi rm10,000 atas ciptaan ini.
rupa2nya logo kita ditiru dri lambang produk trbaik taiwan n diakui oleh pemenang pencipta logo ni sndri.more than 50% yg dia tiru katanya.tp kononya dia add ideanya sndiri here n there.What!? I mean..apa ni.mana prgi keoriginality logo merdeka kita ni.malu je klau ada org taiwan atau outsiders yg thu.ish..tk bengang ke 'so calld' pncipta tu lps dpt 10k sdangkn sbnrnya bla3..just copy n edit a bit here n there.I mean come on..we all could do better than thatkn guys.easy money.sedih2..




5 comments:

atune® said...

ye slamat merdeka!!
smoga lebey ade prosperity burger...yummay,...hix

ladyell said...

bnyk la ko punyer prosperity burger...nnt raya cina belanja eh.

ita.itu said...

selamt merdeka..bila lah minyak nak turun nih..hehe

Ayu said...

huhuhu... terkejut nya tau pasal logo tu ell..
hadoih.. frust nya rasa...

bila lah kiranya kita ni nak ade our own originality kan?

sedih sedih.. :(

ladyell said...

ell pn sedeh + maluu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...