Thursday, October 16, 2008

map..

Hello.......Lamanya Ell tk meng'update blog...ada yg rindu ke..? hahah suke ati Ell je kn...

U'ols...ni ha,Ell nk cite sket,kt side bar ni kan,Ell ada letak map tau...yelah,mana tau ada yg tersesat kt Pontian ni ke kn...or yg nk gi JB tu singgah2 lh rumah Ell nih.Ell mmg suka terima tetamu kt sini.Kan ke setiap tetamu membawa berkat...

Map ni sgt details tau .Ell suka sgt!!U'ols boleh gerakkn map tu kesana kesini + zoom in n zoom out.U'ols boleh try 2 find ur way anywhere or anyplace u want...sgt mudah n syiokkk!!!





16 comments:

@tune® said...

ell..aku nk g JB this wiken...tp cam xsempat je nk ke umah hang...

neway..its really helpful ler...ade map cenggini...bukankah google map?

Alicia said...

hi ell..info yg bagus bangat!!

Yatt said...

elok sgt 2..blh elak dr kesesatan..hehe

Signorina Syima said...

nnt kalau sy balik jb.... eh skudai... sy nak p umah akak la.. boleh??

ladyell said...

atune>
tp lenkali leh kn...

google map la nih...

alicia>
n sgt berguna kn...

yatt>
tk kn sesat carik jln pulang..:)

syima>
utk mengeratkn silaturrahim ,boleh sgt2...

cHeRyNa PiReS said...

macam kenal jek map nieh:P

thanx ell...blog ell dah di linkkan:D

best kan map nieh...dahla comey..senang nak paham lak tuh:D

Nad Eusoff said...

wah...nih blog paling berguna nih..

cik wanie said...

wah sgt2 berguna ini map kan,
kalau wanie trun johor bahru,
blh kot kalau nak singgah teratak akk ell,
blh?
herhehehehehhe

rasp said...

wuhuu dah ada map..sure tak leh sesat kan... bila lah i dpt pi sana skali lagi...

moralle said...

ell, u kat pontian ker, slalu jugak akak ker sana antar my bro berubat...

ladyell said...

cheryna>
hehe..thnx 2 u..
bcoz of ell jumpa map nih

nad eusoff>
i hope so...

wanie>
boleh yang...akak sgt mengalu-alukn...

rasp>
sis,tkkn skali lg je....meh la bnyk2 kali

moralle>
oh ye ke....berubat kt area mane?kalau tk keberatan,u can ring2 me sis...

Izan said...

hai, izan pun lama tak update blog dan singgah ke blog2 yang lain. bz skit. skit je. hahahahhah

ladyell said...

izan>
ell tk sempat nk abis tawaf semua blog,dh ada hal itu ini.tu yg kadang2 kejap ada,kejap takde...

moralle said...

sis, kat pontian mana lupa lah, hubby yg ingat :),insyaallah kalau ker sana i ring2 u k, u send yr no. lah to my email, mariah@geminimarine.com.sg

shafa said...

Nnt kl kebetulan p, aku inform. Kl mai sni pun blh jumpa2 aku gak. Blh laaa..mkn2 dulu ker.

ladyell said...

moralle>
sis,nnt check email ye...

shafa>
wokehh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...