Monday, June 29, 2009

10 weeks~


hello n hye...
Ell update jez gambar yg special ni utk ell share ngan u'ols.Tulis bnyk pun buat penat je..u'ols tafsir sendiri apa ada dlm gambar ni eh.Mungkin perubahan hormon malas dlm badan ell ni buatkan ell malaz nk type bnyk2.Harap u'ols fhm lh ye.




Ok,usia kandungan ell sekarang dh 10 minggu n mungkin due pd 24 Jan 2010.

Itu ajelh yg ell nk share,kalau ada kelapangan masa ell lawat blog u'ols k.Buat masa ni,ell mintak maaf bebanyak.. :(

*smooch n hugs*


15 comments:

ratna said...

alhamdulillah.. confirm dah yerkk.. happy!!

zeti said...

zt tmpang gmbira ngan ell :)
jaga diri & baby elok2 tau!!

I am ELLY~ said...

kak ell~

congrates.. hopefully sume nya akan selamat :)

XOXO~

-lyne-

rasp said...

take ur time and take care ye sis..

smooooccchhhhh & huuuuggsss

~ Lady ell ~ said...

ratna>>>
syukur2..kompem dah.mekasih eh.

zeti>>>
mekasih zeti :) u 2 tk cre tau.bkn org pegnen je kena tk cre :)

I am ELLY>>>
adik,kamu rajin tukar nick name kamu...hampir akak tk kenal.

thnx ya lyne.. :)

rasp>>>
tq sis..sib baik memahami.. :P

mmuah2x

eya said...

wah..el peknen lagik ek. Tahniah. jage kesihatan ye.

(ramai lak bloggers dok peknen skang..berjangkit melalui tulisan ke hape ni..)

Mama Azlina said...

alhamdulillah...rezeki....jaga elok-elok tau...jaga kesihatan...

~ Lady ell ~ said...

eya>>>
mekasih eya.

harap2 eya plak berjangkit lps nih.ha'ah la..berjangkit melaui tulisan kot...kalau betullah semudah itu..sure lps ni eya leh pegnen gak :)

mama Azlina>>>
syukur...mmg dh takleh tolak rezeki ni.mekasih ye. :)

kakngah said...

tahniah...

huuwaaaa!!! ni sume buat aku nk joint d club jek...

~ Lady ell ~ said...

kakngah>>>
mekasih!!

cpt2...kalau cukup kouta n syarat,boleh kita bukak spital sendiri n bersalin sesama reramai..haks

Dee said...

take a good rest ye ell..jgn keje kuat2 sgt..

ct rahani said...

dah confirm dah kak.. Alhamdulillah.. take care sis..

~ Lady ell ~ said...

Dee>>>
ok mekasih...stkt ni tk de keja kuat2 rasa mengantuk je lebih..:)

ct rahani>>>
confirm dah...syukur..tq ct

neezareef said...

tc ell..jaga kesihatan ape semer..insyaAllah selamat

~ Lady ell ~ said...

neezareef>>>
tq akak....hug sket..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...