Monday, June 22, 2009

Pantai Timur - Day 4 (part 1)


Hi u'ols..
Memandangkn masa yg tk menentu nih..Ell trpksa buat n3 pasal trip ni brperingkat. Hope u'ols tk bosan la eh dgn citer terengganu Ell nih yg tak habis2.Ok, day 4 ni trsgtlah cmpac Ell buat 2 part so dat tk leceh nk upload gambar n citer. K, Ell just let the pic do most of the talking la eh..
.
Day 4(part 1) ~ monday
7.45~10.30am : Mandi laut lagie...jgn kempunan tk merasa pantai ANGGULLIA tu coz dat midday we'ols sefamily dh nk check out tinggalkan BIL1 n his family.




Itu chalet yg berhampiran pantai..we'ols stay kat chalet lain(previous n3) di tgh2 resort n baru siap.kalau tau boleh camping,Ell bawak tent utk we'ols brkhemah kat tepi pantai tu.Baru mencabar kan.
Nmpk tak matahari yg tegak mencacak atas kepala tu..huhuhu itu baru kul 8pg tau,tp d'ols sanggup gagahkan diri bercanda dipasiran pantai.hahaha..Actually dlm air tak terasa pun panas atau sejuknya...sedang2 ajer.syokkk habis!!!

Dh 3 tempat we'ols mandi ni,kat sini paaaling best.Pantai nyer landai,pasirnya halus,pemandangan pun hijau.Jauh jugak budak2 ni ketengah laut,tp masih cetek airnya.


Kat blkng tu air laut kelihatan biru kehijau-hijauan.Mmg chantikk,tk mcm kat Johor ni..air coklat mcm milo.hahaha.Ell rasa sbb pasirnya yg halus dn persekitaran yg hijau tu buatkan air laut cantik je..kalu kat Johor ni pantai nya pasir kasar yg kekadang ngan tanah,tu pasal jadik coklat.
10.30am : Ok,times up! bersiap plak utk b/fast n packing barang2 utk gerak ke KT, umah MIL nephew.
11.00am~12.00midday : Tgh2 bersiap tu all da kids sempat gak main kat playground yg disediakan dlm resort tu..tengok la masing2 punya muka dh gelap dek kerana terkena pnahan matahari/sun burn.

12.00~12.15midday : Brgambar kenangan brsama BIL1 n family (pensyarah uitm)
sharp 12.30 midday : We'ols bergerak meninggalkan ANGGULLIA BEACH HOUSE RESORT,MARANG. Tak puas rasanya.. :(

BYE BYE from ARYAN
(gmbar diambil oleh nephew)
To Be Continued...

6 comments:

Dee said...

pantai di terengganu mmg cantik2..

@tune® said...

hihi
abes bergemerlapan mereka

neezareef said...

pstt..nk tumpang iklan
vote for afiq kay!

http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html
A0018

TQ

ladyell said...

dee>>>
ya betul...ell akui sesangat

atune>>>
ahaks,bergermerlapan tk brkilauan.

neezareef>>>
ok akak,will do.

ct rahani said...

nengok gambo kt blog akak nih.. windunya ngan pantai2 kt ganu.. hukhukhuk...

~ Lady ell ~ said...

mmg akak terpaksa akui pantai terengganu best!! thumbs up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...