Wednesday, April 14, 2010

macamana nak join GB



Ok,n3 ni khas tuk u'ols yg nak join Geng Blogger(GB).Diberi pengkhususan buat rini.Tp pastikan u'ols ada akaun di facebook ya.Kalau tak de Ell tak tau mcmmana nak connect.

Memula masuk ke site GB http://www.gengblogger.com 
Kemudian akan terpacul muka utama GB seperti dibawah ini


U'ols klik kat simbol connect ke FB sprt dlm gambar yg tlh ditunjukkan


Siap utk kongsikan n3 menarik u'ols?.PING saja mengikut anak panah tu siap dgn kategori yg dh disenaraikan.U'ols tinggal pilih je kategori apa n3 u'ols tu.
Kotak yg bhgn atas yg dah Ell tandakan tu,boleh lihat terus ke profile u'ols.Kat profile,u'ols boleh nmpk n3 apa yg u'ols dh PING didlm GB.


Ok,ini adalah contoh profile Ell kat GB.
Ada apa2 lg kemusykilan puan rini?  :)




*Maaf ya,Ell sengaja menggunakan font besar supaya lebih jelas.




6 comments:

Rini Jy said...

time kasih byk ell. puas belek gb tu, rupanya mcm tu cara nak joint ;)

Ena said...

thanks ye!.. sgt bergune la... sb ena pun tak tahu nak nak join sblm nie..
skrg dah leh join dahh.. cumer tak tahu camner nak masukkan gengblogger kat blog pulak.. heheh.. ker masukkan mcm biasa je!..hoho

Rini Jy said...

ada geng rupanya yg tak jumpa jln masuk. dah blh joint dah. yihaa...

Redbloodsnow said...

GB is THE BESTTT!!! tempat promote blog yg berkesan kan..hehe

Anonymous said...

http://everyoneweb.com/spymobile1970a129/#spy_phone_free_download_mac spy software for mobile phone [url=http://everyoneweb.be/spymobile1971a160/#trace_cell_phone_numbers_gps]bluetooth spy software for your mobile phone[/url] wireless mini button camera hidden video how to make a spy camera with a phone can i read text messages online at&t http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3400400#himym_season_7_episode_12_promo iphone monitor data usage per app [url=http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3400194#spy_gear_for_kids_youtube]free download cell control spy cell software[/url] the best mobile spy phone software free mobile spy download blackberry online cell phone spy software free http://everyoneweb.com/spymobile1987a38/#iphone_4_call_recording_spy iphone app track data usage verizon [url=http://everyoneweb.com/spymobile1988a73/#watch_himym_season_7_online_sidereel]trace cell phone location by number[/url] spy phone tracker android free mobile phone anti spyware software spy vs spy game ps2 for sale
http://www.world66.com/member/venprora2011_himym#phone_spying_software_iphone [url=http://everyoneweb.be/spymobile1989a149/#cell_phone_tapping_software_for_mac]spy kids cast 2002[/url]
#cell_phone_trace_prank_website

Anonymous said...

Spot on with this write-up, I seriously think this web site needs much more attention.
I'll probably be returning to read through more, thanks for the advice!


Here is my web blog - free flappy bird hack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...