Monday, September 20, 2010

Update Raya 1 (bbq)

Assalamualaikum....datang nak beraya ni..hehehe..

Amboi,tuan rumah sakan beraya u'olss.Katup abes semua pintu n tingkap bulan raya ni.Sampai nak buat ucapan raya pun tak sempat.:) Sebelum tu Ell nak ucap terima kasih banyak2 pada u'ols yg sudi wish ulangtahun perkahwinan Ell dan suami.Semoga u'ols diberi ganjaran yg sewajarnya.Dan masih tak terlewat lagi Ell nak mengucapkan 'Selamat Hari Raya Aidilfitri'.Mohon maaf zahir dan batin atas segala keterlanjuran yg menyentap dihati u'ols.

Ramai yang dah update blog memasing dengan gambaran raya kan..Ell jugak yang terhegeh2 masih keciciran.Ok tak pe..pelan2 ekk.
Memandangkan bulan Sept ni family members ramai yg meraikan hari special, so Ell n hsbn cadang we'ols adakan bbq pada mlm raya.Sekali lah tu meraikan habis berpuasa,esok nak raya...Anniversary kami yang ke 10..Anniversaray BIL1 n wife yg ke 20,Anniversary SIL1 n hsbn yg ke 30 ,Birthday BIL3 yg ke 30..& Birthday niece yang ke 6 .Wah...tu semua dlm bulan Sept.

Meh menjamu mata..

smookey!! bbq old style..ayam sebesen besar tp sekejap je dah tinggal separuh..

bday! bday!

 nieces & nephews

Aryan & Siddiq

gambar candid terbaik!!


Sebenarnya we'ols buat 2round pada hari raya ke-2 sebab malam raya tu rasa macam tak puas...2nd round tu lebih sket sbb takut ada tetamu datang kan...So,sapa yg datang raya ke2 tu mmg langkah kanan.

7 comments:

rasp said...

bestnya berbbq...
kalo canang awal2..nak gak i terjah hahahahaha...

Wawa~* said...

seronok nya bbq~ ;D
selamat hari raya sis~ :)

Lelord said...

bestnyaaaaa

Dee said...

wah..bbq..yummy..selamat hari raya ell..

~ Lady ell ~ said...

rasp>>
eh,bukan ell dh bgtau ke...:)

~ Lady ell ~ said...

wawa>>
selamat hari raya...utk kamu jugak ye.

lelord>>
best lh jugak sekali sekala..

~ Lady ell ~ said...

Dee>>
slmt hari raya...jemput dtg rumah..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...