Tuesday, September 21, 2010

Update Raya 2 (Wonders of raya-random)

Salam...dah berapa Syawal dh kite?11 hari raya ekk.Sekejapnya lah kan.Abes tu,u'ols bila nk sampai rumah Ell ni?Pintu tak tutup lagi...hehe

Sekarang ni kan,Ell kalau dapat nak update yg ringkas je.Kalau dapatlah kan...kononnya tak nak membebel panjang.So,biar gambar bercakap lh ekk.:P Gambar2 ni Ell pilih secara sukahati Ell lh eh utk kenangan dlm blog ni...

Meh la tengok apa yg ada..

Bikin ketupat..

 Bunga api time...weee

Pengagihan duit raye...

 Fmly picca SIL1,BIL1,BIL2 & SIL4
 ini aje lah yg ada pagi raya..2-3fmly lagi tiba pada petang n malam raya pertama.

 Me fmly...:)oppss ada sorang lain gen..:D


The cucu's..:)  (sebahagian)

1st,2nd & 3rd batch yg dtg slps sembahyang raya.Sampai duk luar rumah .

 Meriahnyer.....


 Aariz..an expressions...


Waduh,banyak lagi gamba ni.Kalau ikut nafsu semua gambar nk upload .Tapi sket2 cukuplh ekk.Pastu kan..Ell ada citer sket pagi raya ni..Alahai,kesian sebenarnya.Macam ni kisahnyer..:) ceh!
Seperti kebiasaan lh kan,lepas sembahyang n menjamu juadah raya tu mestilah ada sesi bermaafan,bergambaran n mengagihklan duit raya ye tak? Punyalah leka n seronok sangat ,sampaikan budak2 yg datang beraya beri salam tah bape ploh kali we'ols tak dengar..last2 dengar, sorang pun tak terlayan...Siap terdengar suara budak tu kata"kami datang nak beraya ni..." mcm dlm drama tu..hahaha lawak.Selang 2 minit lps tu we'ol jengah ke pintu nak jemput masuk...alih2 kazens we'ols yg berduyun2 tiba.Budak2 tadi tu tah mana perginye...merajuk lh tu...kesian ekk.:D (tu ler..nape awal sgt kamu org dtg beraya..kan dh terlepas singgit dua..)





5 comments:

Dee said...

wah..meriah giler..

rasp said...

raya2 nie mmg wajib snap sana sini kan...
alololo itu budak tecik manyak chomellll ooooo :)

Lieya said...

Wahhhh Elll nampak meriahhhhh je family Ell kannn

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

samat hari raya lady ell..
waaaa... meriahnyer raye.. ;-)

Elyana said...

selamat hari raya k.ell..tolong cubit n cium2 pipi budak kecik tue yer..eii geram tau..coumelllll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...