Tuesday, June 07, 2011

PERSONA TRADING: My First Contest

Klik tajuk bawah utk penyertaan:-


Syarat2 penyertaan:
1) Letakkan header di atas dalam entry anda.
2) Mestilah menjadi follower PERSONA TRADING.
3) Buat entry mengenai contest ini dengan menjawab soalan2 berikut:
a) Pernahkah anda dengar dan menggunakan produk Imtiyaaz?
b) Adakah anda menggunakan penapis air di rumah?
Jika ya, jenama apa?
c) Jika anda mengetahui tentang kebaikan penapis air untuk
keluarga anda dan kami pula menawarkan penapis air
dengan harga promosi, adakah anda berminat untuk membelinya?
4) Tag kan pada 2 orang dan pastikan mereka tahu mereka telah di tag.
5) Tinggalkan link entry anda di kotak komen ye.
6) Contest bermula dari 23 Mei - 30 Jun 2011.

  • Contest ini dilakukan secara online dan offline. Online adalah melalui blog PERSONA TRADING dan offline dilakukan di booth kami di Econsave Bangi, Jalan Reko.
  • Pemenang akan dipilih 2 orang dari online dan 2 orang dari offline.
Hadiah menarik menanti anda semua. Lihat di bawah ini:

HADIAH PERTAMA

Penapis Air Imtiyaaz SE bernilai RM598.00

HADIAH KEDUA
Imtiyaaz Termos Alkali bernilai RM298.00

HADIAH KETIGA

Raudhah de' Foot Patch(20 keping) RM65.00

HADIAH KEEMPAT
Raja Detox(10 keping) RM25.00
Jawapan:-
a)Pernah,beberapa hari lepas setelah kena tag dengan PN SHIELA.hehe.Secara jujurnya tak pernah dengar secara details tentang produk IMTIYAZ ni.Produk baru ya.Alhamdulillah...satu lagi produk halal keluaran anak bumiputera.Tumpang bangga!
b)Ya,saya guna penapis air dirumah.Jenama DIAMOND yg dutanya Chef Wan.
c)Secara amnya,air adalah punca utama kehidupan kita.Masak guna air,mandi guna air,minum juga kita minum air.Dengan air kita boleh sihat,dan dengan air juga kita boleh jatuh sakit.Klau sumber air kita bersih kesihatan sentiasa terjamin.Maka kalau air yang kita terima itu diragui kebersihannya,kemungkinan macam-macam penyakit kita boleh hidapi.Maklumlah,dalam air tu macam2 jenis bakteria yang kita tak nmpak dengan mata kasar.
Kalau harga penapis air IMTIYAZ ini berpatutan,dan saya mampu apa salahnya saya mencuba.Boleh pasang 2.kalau dapat free lagi saya suka.hehe.


Tag:-
 

2 comments:

Shiela Latif said...

gud luck babe!!

rasp said...

buka blog pepagi buta...
terkezut nampak namaku diseru.....
insyaAllah akan cuba buat nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...