Wednesday, May 25, 2011

Hadiah menang Contest~

Assalamualaikum....

Lama sungguh2 ni dapat hadiah kemenangan sleeping Angel Contest.Adalah dlm 5minggu sudah.Tak teringat langsung nk update..maklumlah itu jam gasak mengupdate holiday ke Jakarta tak sudah2..:) Hari ni,bila tengok2 folder gambar dlm PC ni,baru terfikir nk wat n3.

Terima kasih kak Hidayati sebab anjurkan kontes ni n bg kemenangan mutlak pada angel saya Aariz.:)

Ini lah gambar yang membawa tuah.

Ini hadiahnya.1st prize tu...As seen on tv katanya...tp Ell dh berapa lama tak pernah tengok tv yg ala2 smart shop tu.

bakul fabrik dr kualiti yg terbaik.Dengan corak katun sgt sesuai utk bawak keperluan baby.Tak kan nak sebat bawak kepasar pulak kan....

Yang penting ni dia.Kalau tak isi barang boleh lipat je.Pastu selit bawah seat kete.Jimat ruang.


Ok,terima kasih untuk barisan panel juri yg sudi memilih gambar Aariz sbg pemenang utama tanpa sebarang bantahan..:) Semoga terus bermurah hati dan rezeki untuk menganjurkan cnts lagi.




6 comments:

TuYa said...

salam kak
cantik la bakul tu..leh lipat2 lg kan.
senang nak bawa g memana tu kan..
tahniah kak..

cik bunbun said...

oohh bestnye menang contest pulak ye kak =)

~finee~ said...

wah bestnya adiah tu..tahniah ell n aariz...:)

Anonymous said...

I haνe гeaԁ ѕο manу агtiсleѕ аbоut
the blogger lоvеrs however thіs piece of wгiting is genuinelу a niсe artiсle, kеep
it up.

Feel free to ѕurf to my blog post: Online Payday Loan
Feel free to surf my blog post ... Payday Loans

Anonymous said...

Ηave уou ever thought about рublishing an e-boοk or guеst authoгing on othеr
blogѕ? ӏ have a blog centered on the same ideas уou dіѕcusѕ anԁ would
rеally lіke to have you share some stories/infoгmation.
I κnοw my гeadегѕ would enjoy your woгk.
If you're even remotely interested, feel free to send me an email.

Feel free to visit my web blog - Payday Loans Online
My web site : payday loans online

Anonymous said...

buy ativan ativan dosage 2mg - lorazepam ativan and alcohol

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...