Saturday, September 15, 2012

Raya part 3(Akhir)

Assalamualaikum..
ini bahagian terakhir episode raya kali ni ya.Malas lah nak citer banyak2.
We'ols tak pergi beraya sangat pun.Kalau gerak keluar rumah pun,berayalah rumah saudara mara yang mana tak berapa sihat.Mana yang sihat2 tu kebanyakannya,raya kedua dah tutup pintu sebab pergi melancong.(Melancong ko time2 raya,tak paham betul ekk...) 

Walaupun macam tu..rumah we'ols tetap meriah dengan kunjungan saudara-mara sebelah mertua.memang kecoh!.

Tahun ni en.suami berhabis lagi nak entertain anak2 sedara dan adik beradik dia.Sanggup berhabis ratus2 beli bunga api yang 115shots,48shots dan bunga2api.Rasa macam sambut merdeka kat dataran pulak.:) Walhalnya kat laman rumah je.Uhhh..sangat danger lah u'ols..sbb banyak pokok2.

Tapi sayangnya,Ell dapat record sket je.Rugi betullah,salah teknikal.Apa2 pun memang show malam raya ke2 tu memang best!.
Kebetulan,raya tahun ni ramai yang tak dapat bersama2...Ell suami isteri dedicate satu clip video untuk d'ols.Dalam clip ni ada sket splashing bunga api yang dapat dirakam.Tapi maaf ya,kualiti kurang baik.Maklumlah...amateur katanya..hehehe.Next time kene belajar bikin clip video yg HD.



Ok,salam sayang buat u'ols..






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...