Thursday, March 14, 2013

Testing testing...

Bismillahhirrohmanirrohim...


Wah,tetiba je semnagat dh pulih kan.Saje nak menge'test' penulisan dalam blog ni.Tapi tengok,tah sampai bila semanagt ni.N3 yg lepas pun takde sebarang komen,makanya semangat tak sempat nak bakar pun api dah padam balik..haha.

Sebelum nak mula menulis ni Ell ada juga singgah beberapa blog sahabat2 blogger lain.Ternyata kalian masih setia menulis.Sangat kagum sebab memberikan komitment yang tak berbelah bahagi terhadap blog masing2.Tapi tak kurang juga yang dah tutup buku setahun dan 2 tahun yang lalu.
Mana yang masih 'sedar' akan kewujudan blog ni,Ell berterima kasih sangat.

Mudah2an blog ni takkan tinggal kenangan semata.Harapan Ell,penulisan blog ni akan seiring dengan perjalanan hidup Ell dan keluarga.




7 comments:

SYANI said...

Hai Kak Ell, lama sangat akak menyepi...hehehe

~ Lady ell ~ said...

Tulah,mungkin sbb trlalu sibuk menyibuk di fesbuk.ahaks

Rasp said...

apa testing testing...
meh sini nak pluk cium rinduuuuu skit :D

~ Lady ell ~ said...

Nak2..nak peluk jgk.rindu nye sis.

daisy.allie said...

kak ell....

kita selalu je singgah blog kak ell cuma tak tinggalkan comment and kite sendiri dah jarang nulis. hopefully u still remember me, but if u dont, it doesnt matter..

hopefully u are in great shape..

xoxo

Huda Ahsin 2 said...

Selamat Kembali ooo Cik Ell...

Lama benoor senyap blog ni haa...
Amacam testing? dah ok dah ke?

~ Lady ell ~ said...

testing dh ok,,jap nak warm up dulu...heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...