Wednesday, March 18, 2009

~ziarah~





Semalam hari selasa,Ell sefmly pergi JB.Keluar rumah lebih kurang 11.10pg.Memandangkan PONTIAN-JB tu melalui KANGKAR PULAI..so,Ell decide nk ziarah sorang kawan ni kt rumah parents dia.bukan nya selalu dpt jumpa kan..this is da first time jumpa ngan syima nih,memandangkan dia pn duduk di Kuala Selangor.Tambahan pulak dia mengalami seliuh dikaki kirinya yg menjadikan dia separa OKU (katanya) :D kesian...jalan pn trhincut-hincut...tp nmpak nya keadaan dia semakin ok berbanding dgn kakinya yg bengkak kelmarin(ditunjuk dlm blognya)...dan harapnya akan cepat sembuh seperti biasa.


Dh berkenalan n berbual serba sedikit oleh org2 tua kami (MIL n Syima parents)...we'ols pn gerak meneruskan tujuan meninggalkan rumah syima.Owh ya,terima kasih ya syima hidangkan we'ols air teh buatan kamu tu..maaanis sangat.:) dptlh hilangkan dahaga . alhamdulillah..




*syima,cepatnya kamu publish n3 ni..time tu akak belum balik lg dik...


Dh siap semua urusan,we'ols gi TESCO Tebrau City utk belanja sket barang dapur...itu ini masa habis dlm tu lebih kurang 3 jam.:) Balik rumah dh lepak.






16 comments:

kabussenja said...

ziarah mnziarahi megeratkn silaturrahim...

ct rahani said...

k.ell.. tecso tebrau city tuh dah dkt dah ngan umah sy.. ada la 10 ke 15 minit kot.. hehehe..

Lieya said...

Haaa asal ko tak singgah Ell uma cCT Rahani tuuu.. ehehehe... Pastu asal tak singgah G.Patah sekali boleh gak ko ziarah aku.. Ekekekkekhhhh

Azie said...

huuuuu jauhnyer p shopping heheheh

*ayu* said...

bestnya... bila la turn kita kan ell? insyaAllah.. bila ada rezeki, brtemu lah kita..

~ Lady ell ~ said...

kabussenja>
ya betul....semoga siraturrahim yg dieratkn akan brpanjangan...

ct rahani>
la...ye ke,akak pn tk trpikir .kalau tk boleh kita jumpaan kt situ kn..

Lieya>
habis semua umah nk singgah kul bape nk balik lieya...:D.tunggu hari raya..nnt semua aku terjah...

Azie>
sesekali tu pegi jauh sket azie..lg pn dh trlanjur kt JB tu ikan..:)

Ayu>
insya'allah sis...kalau ada jodoh pertemuan kita..;)

Izan said...

wah... bagusnya amalam ziarah menziarahi.. nnt saya balik msia nk singgah umah akak jugak la boleh. nk pi makan laksa johor.. hahahahaha. tak senonoh tol. siap demand lg tu. =)

Signorina Syima said...

hahahaa izan kagum tu..

kak ell, sy tak dapat nak agak kemanisan teh tu... aduyai.. patut la tak kawin lagi... urusan kat dapur masih cacamerba...

anyway kak ell tq ye singgah umah dan buah tangan tu.....

~ Lady ell ~ said...

izan>
buleh2..tp dh tiba malaysia baru kita citer eh..:)

signorina syima>
hey,tak la ..teh tu ok jer..saje je akak usik syima.itu merujuk kpd kamu yg masih anak dara yg biasa org2 tua guna..:)

adad org dtg menzirah bawak buah tgn..:)

Dee said...

ell..bila nk gathering2 ngan blogger2 kl ni..hehehe..

@t00neY r00neY® said...

marsha ngan dina sgt potogenik!!!

mak die?
muke penat jer...

~ Lady ell ~ said...

dee>
tah la..bila gaknya ekk.utk pengetahuan dee,ell sekurang2nya setahun sekali naik KL selalunya raya haji.atau pn ada apa2 keperluan laen..:)tk note ya..

@tooney rooney>
hahaha..nmpk ekk muka aku penat.tu ler...siang mcm2 buat keje,mlm dikerjakn pulak..mana aku nk cukup tido...skrng ni kalu ada masa free je aku bantai tido.nk catch up balik masa tido aku yg trlepas tu..kalo mlm tu,selagi tk bunyi ayam berkokok,selagi tu tk tido..aduyai..

info:-kat tmpt aku ni kul 3pg ayam dh start berkokok..pastu brsahut2 sampai pagi.

Moralle said...

salam sis....kalau britau sis nak ker JB leh kiter jumpaan tau...

~ Lady ell ~ said...

moralle>
la sis...u pn masa tu ada kat JB ke...tk pe,lenkali kita setting k.

rasp said...

soklan cepumas "kita, bila?"
lum ada jodoh..insyaAllah ek sis :)

~ Lady ell ~ said...

insya'allah,kalau ell ke KL ell ring2 u eh sis...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...