Sunday, October 11, 2009

Me @ 24 weeks



Happy 24 weeks pregnant to me!! hahaha ...,24 weeks n 6 days pregnant (tp harini dah 25weeks)Rasa mcm tk percaya..dah 6 months pregnant! Cepatnya masa berjalan,maknanya ada lebih kurang 3 bulan lg tiba masa utk Ell melahirkan INSYALLAH.Sekarang Ell mula rasa tak selesa bila duduk n terpaksa carik posisi yg selesa bila time tido.Apa2 pun Ell happy :D
Ouch! dah mula menendang2 tu :)
Sahabat2 ku yg dikasihi,atas bbrapa prmintaan diantara kalian yg trlalu brhajat, inilh gambar terbaru..hari ni Ell amik ye.So, pada u'ols yg request nk tengok perut membuyot ku,inilah diernya...

16 comments:

eya said...

berseri2 la ell..

~ Lady ell ~ said...

eya>>>
ihiks..cahaya diluar pintu yg menampak kan muka ku berseri2 gitu..:)

T.u.Y.a said...

kak ell..
so sweet bile tengok perut itu..heheheheh..
tapi kak ell nampak pucat sket la..
btw..hopefully everything gonna be ok sampai ke hari yang di nanti..

take care ye..

rasp said...

sis, nampak maintain je body tu slim, cuma kat perut je naik...
untung u, lepas bersalin mesti terus nampak slim :)

Brilliant Marjan@اداويه said...

Salam sis..
Maintain lawa sis ae...
Jaga diri k..

Izan said...

thanks for sharing the photo...
anyway u maintain la.. badan tak naik pun... apakah rahsianya??? bukan sennag nk maintain kan bdn masa mengandung.

selera makan membuak2. izan yang tak mengandung pun selera bertambah2. camana ni???

LoVEaQshA said...

wah cutenyer muka ibu mengandung nie..hehe
sweet sgt,realy admire to see ur face!~!

Meh jangkit kt zura pewut yg tgh membuncit ada bby tue...

bspotgurl said...

my dear ladyell - nampak comel jek time pregnant ni.. tak lama je lagii dapat new baby lah yea.. semoga sihat selalu !!!

ratna said...

apa pun... ell tetap maintain cun.

~ Lady ell ~ said...

Tuya>>>
betullah tuya,kamu pun perasan muka akk pucat ekk.apa2 pun terima ksih ye..:)

rasp>>>
Nmpk slim ke..tk perasan pun yg Ell ni slim.Kalau betullah senang nk kurus lps bersalin nnt...ahh,happy nyer..

~ Lady ell ~ said...

Brilliant marjan>>>
jgn,jgn puji lebih2..takut takbur pulak nnt.apa yg boleh sis ckp TERIMA KASIH.

Izan>>>
kata rahsia..takkan nk share pulak.hahaaha takde lah izan..cuma masa Ell pregnant 4 bln tu mmg trputus terus selera mkn..sebiji nasi pun tk sentuh,nafsu mkn langsung takde..pulak tu bulan puasa..weight turun mendadak..

skrng ni dh 6 bulan, perut dh besor..nk masuk mknn lebih pun dh takde space,makanya mkn sket2 je la.

ok rahsia ke...bukan lg rahsia kan...:)

~ Lady ell ~ said...

LoveAqsha>>>
reality nyer tak seperti dlm gambar ni Zura..:)

kalau lah melalui penulisan blog ni boleh berjangkit..alamatnya semua wanita2 kat luar sana tu bunting dik..:D
apa2 pun akak doakan semuga rezeki zura cepat sampai..amin...

bspotgurl>>>
mekasih u...Insya'Allah january tahun depan bertambahlah fmly member..:)

ratna>>>
mekasih..ratna pun apa kurangnyer...

mamaadam said...

alala bestnyer tak sabar tggu baby ni gerak... girl/boy?

~ Lady ell ~ said...

mamaadam>>>
lex arr finee..tak lama lg mula la dia menendang perut tu..:)

boy or girl?tak tau lg arr finee...

Dee said...

alala..comelnyer..

~ Lady ell ~ said...

Dee>>>
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...