Monday, November 23, 2009

Nak pergi....




Jumaat ni Raya kan u'ols...We'ols ada perancangan nak beraya kat Shah Alam.Kalau takde apa2 halangan,hari Rabu(25 nov) we'ols naiklah KL.Tp hari pertama tu we'ol akan bermalan di umah SIL4 kat Hulu Langat.Sebelah petang hari khamis(birthday Aryan) tu baru gerak ke Shah Alam.
Sebenarnya kat Shah Alam tu ada 2 umah ipar Ell (BIL1 & SIL2)..rumah nya pun berhadapan je.Rasanya kat situ we'ols akan menghabiskan masa beberapa hari jugak lh.Paling sekejap pun sampai hari ahad(29 Nov),tp tengok keadaan..
So u'ols,agak2 sesiapa yg berdekatan dn berhampiran..kalau u'ols ada buat kenduri korban or w/ever,jgn malu2 jemput Ell sekali ya.:D Ell pun tak malu nk dtg kalau tak de apa2 yg menghalang..:)

9 comments:

e_ja said...

wahh ell..jauh beraya kali ni..semoga bergembira berhari raya..:)

Brilliant Marjan@اداويه said...

selamat beraya sis..hati2 dlm p'jalanan..rumah sy area kuala langat..xpasti lak beraya kt x..

rasp said...

have a safe trip ya ell...
i pun balik kmpung beraya...
kalo idak, dah leh jumpa kaannnnnn..

LoVEaQshA said...

Erm akak mehla dtg raya kt umah mama zura kt Gumbak..!~

Dekat jer dr s.alam lalu hgway kesas xsmp sejam da smp umah zura..!~
mehla..mehla!!!!~

neezareef said...

tukar angin raya kt s.a lak ya..slmt beraya

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

wah beraya sambil travel ni...
bagus2

Izan said...

selamat bercuti...
selamat hari raya

~ Lady ell ~ said...

eja>>>
jauh sket je..idak ler sampai ke ober sea tu..:)

Brilliant Marjan>>>
thnk you adik...:) same goes to u ya.

rasp>>>
tu la..rasa rugi tk dpt jumpa sis...jauh sgt ke jodoh kita ni sis..:D

Love Aqsha>>>
Zura,insya'al;lah..kalau ada kelapangan akak kontak zura eh..:)
selamat beraya.

neezareef>>>
ni acara tahunan kak..tp tawon lps tak dpt wat cenggini(raya shah alam) sbb BIL nk kawen..tawon ni ttp diteruskan lah beraya naik bandar..hehehe

crazygurl>>>
gitu le nmpknye..:)


Izan>>>
m,ekasih Izan..buat izan sekeluarga jugak yer...
eh,ada cuti ker?

Dee said...

eh..eh..dh dkt tu..tp still x sempat kot nk jumpa ell..nti apa2 hal dee roger eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...