Monday, November 02, 2009

at 9 o'clock..



Tajuk n3 takde kena mengena ngan citer hari ni, cuma utk posting ni Ell start type kul 9 (sharp).
~Mula sekali,nak ucap happy 1st anniversary untuk http://deekuntum.blogspot.com/ (Dee).Terima kasih banyak2 sebab bagi award yang sweet ni untuk pembaca blog Dee.Walau baru setahun,tapi blog Cik Dee tu kemain hangat lagi.Followers pun boleh tahan gak..kira mcm fames gak arr..:)Buat Cik Dee,semoga terus bersemangat untuk menulis didalam arena bloggin'.So nice to know you in this blogsphere... cuma belum berkesempatan je lagi untuk bersua muka.

~Ke 2,Ell nak ucap terima kasih jugak buat CT lavender sbb sudi jemput ke majlis hari jadi anaknya Aidil yang ke-2 di rumah mertuanya.Maaf lah CT,biasa2 je akak bagi untuk Aidil.And da food sangatlah sedap lebih2 lagi nasi ayam madu.Mee bandung pun ok.1 more thing,bubur merah n putih (org jawa sinonim ngan bubur ni kan) Mekasih.. siap tapau lagi nasi ayam ngan mee bandung tu.Psst!! CT,ayam madu tu dh habis eh..sedap arr..
Aidil n CT tengah potong kek
bubur merah putih
~Akhir sekali,buat u'ols semua..HAPPY MONDAY !

4 comments:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

bubur putih merah tue mmg sinonim dgn org jawa .. sedap pun iye ;-)

Dee said...

thx sbb sudi gantung award kt blog..dee biasa2 je..cuma dee ni suka berkawan..sbb tu org kenal kot..hehehe..

rasp said...

rasanya bubur merah nie susah nak jumpa ooooo...lama tul tak pekena bubur nie :)

~ Lady ell ~ said...

Diana>>>
kan...lebih2 lagi kalau ada meraikan sesuatu mcm hari jadi atau kenduri kesyukuran.

dee>>>
Teringin sgt jumpa Dee depan mata mcm mana agaknya kan.

rasp>>>
sis,bikin je..mesti sedap.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...