Thursday, December 31, 2009

~2010~

Thursday,Dec 31,2009
Wow,it’s amazing as time sometimes go quickly rite.Hari ni hari terakhir kita ditahun 2009(tak terasa pun).Dan disini,Ell nak mengambil kesempatan utk mengucapkan "Happy New Year" to all the readers and supporters of ~lifeofladyell.blogspot.com~


Well for this year as usual la kan..banyak sangat perkara yang berlaku : some expected n some unexpected (setengahnya sprt yg dipublished dlm blog ni). Kenangan 2009 akan tetap terus dingati dan 2010 yang bakal diharungi akan terus digagahi walau pelbagai cabaran yang menanti.Buat u'ols,semoga tahun ini akan memberi kegembiraan serta kebahagiaan dan diharapkan berjaya dalam apa jua lapangan yang diceburi.


And... world in peace.




Happy New Year!




9 comments:

eynda said...

Happy New Year :-)

~ Lady ell ~ said...

eynda>>>
same goes to u...:)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

happy new year ell...
:-*

rasp said...

hepi new year dearie...
may the year brings u more joy and happines and may all your dreams and wishes come true!

Cek Rosy Daisy said...

happy nu year kak ell :)

T.u.Y.a said...

salam kak eLL..
selamat tahun baru..
semoga tahun 2010 ni akan lebih bermakna dengan kehadiran org baru x lama lagi..

*ayu the sun* said...

happy 2010 sis ell...
ayu doakan 2010 berikan ell & family the best!
amin...

take care sis..
*hugs*

ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!

Izan said...

selamat tahun baru ell....
semoga tahun baru ni lebih ceria dan gembira bersama seluruh keluarga =)

~ Lady ell ~ said...

to alls>>>
thnx..n hope all da wishes akan jadi kenyataan..amin.

hugs u'ols sumer..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...