Thursday, June 24, 2010

Dari Shah Alam~ke KLIA

sambungan~

Sampai di Shah Alam turunkan semua beg2 n brg2 yg tah hape2 pun ada termasuk dr kampung n dr Hulu Langat.Dah tiba rumah Shah Alam ni,boleh lah kira penyerahan secara tak rasmi ank2 sedare ni pada parents d'ols.Selesai sudah kerja sementara sebagai pengasuh.Alhamdulillah..takde apa2 yg tk diingini berlaku.Semuanya berjalan lancar.Harap2 takde lah dpt nama buruk nnt.:)

Selesai solat,Ell n hsbn beserta SIL4 n hsbn nye rushing ke KLIA sbb flight landing jam 7mlm.Tuptap2,dlm kul 8mlm bru nmpak MIL,BIL1 n his wife kluar dri balai ketibaan.

peluk sana sket,cium sini sket..sambung sembang nnt,kemudian terus solat maghrib dgn waktu yg masih berbaki bape minit je lagi.

 atuk yg keletihan nak jugak dukung dak Aariz ni utk lepaskan kerinduan..:)


Sementara tunggu semua selesai solat,yuk lepak2 ngan Aariz..hehe

Babah & Mama Aariz 


 Pastu we'ols balik semula Shah Alam,tngok2 gmbar2 n fotage yg dirakam masa kt sana dn sambung sembang puas2 sampai pagi..:)

BERSAMBUNG~




JANGAN LUPA
KLIK SINI(GAMBAR)






9 comments:

ratna said...

dah besar dah rupanya baby aariz ni..

Dakjaat said...

watermark gambar tu cantik... buat camne ek?

rasp said...

mesti byk stori morri nak di sharekan....

Yan said...

bulat2 dak aariz ni yerk

Shiela Latif said...

bestnyer jalan jalan .... :)

Lieya said...

Alhamdulillahhh smua selamat pulang ke m'sia.

~ Lady ell ~ said...

ratna>
dh 5 bulan.kejap je kan.

Dakjaat>>
buat dgn duit..:)kamu pegi je link http://eybizzonline.blogspot.com

~ Lady ell ~ said...

rasp>>
betullah sis..biasalah,mmg mcm tu kalo nk dengar citer dr org balik umrah or haji ni...

yan>>
breast feed je yan...belum mkn pun

~ Lady ell ~ said...

shiela>>
ni pun pasal nk anto ank sedare kepangkuan mak pak dier sekaligus amik mak mertua ku balik umrah..

lieya>>
alhamdulillah..rasa mcm nak sesangat plak pegi dlm masa terdekat ni.tp mcm2 bende plak nk pikir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...