Monday, August 09, 2010

moment with newborn baby contest~

 Contest anjuran Mrs.Simplycity


Untuk terma dan syarat sila ke link beliau 

Hadiah-hadiah lumayan yang bakal dimenangi oleh pemenang 
grand prize : sepasang baju raya casual jenama PONEY beserta duit raya sebanyak RM50
1st runner up : sepasang baju raya casual jenama PONEY beserta duit raya sebanyak RM30
2nd runner up : duit raya sebanyak RM30


"MARILAH KITA MENGIMBAU KEMBALI SAAT- SAAT MEREKA KETIKA BAYI"


Penyertaan Pertama

nama : Marshalina Manisha Binti Aminulrashid
tarikh lahir : 24/7/2001
berat semasa lahir : 3.4kg
umur ketika gambar diambil : 5 hari
nama ibu : Ellymaswati  Mohd Zan
email : lady.ell@hotmail.com
cerita disebalik gambar : buah cinta antara Ell & Suami yang pertama.masih tak percaya dalam usia semuda  Ell 20tahun dan suami 23tahun dah menimang cahayamata.Sebaknya rasa..


Penyertaan Kedua

nama : Aryan Iskandar Bin Aminulrashid
tarikh lahir : 26/11/2007
berat semasa lahir : 3.6kg
umur ketika gambar diambil :  3 hari
nama ibu : Ellymaswati  Mohd Zan
email : lady.ell@hotmail.com
cerita disebalik gambar : anak ke-3 tetapi lelaki yang pertama.Suami Ell tak dapat menahan rasa gembiranya dia sehinggakan menangis berjurai2 airmata.Syahdunya disaat itu..


Penyertaan ketiga

nama : Aariz Arslan Bin Aminulrashid
tarikh lahir : 26/1/2010
berat semasa lahir : 3kg
umur ketika gambar diambil :  3 jam selepas dilahirkan
nama ibu : Ellymaswati  Mohd Zan
email : lady.ell@hotmail.com
cerita disebalik gambar : putera bongsu ni sangat menyenangkan sehingga kan nak melahirkan pun macam tak terasa.pergi hospital bukaan 'almost' dan ...(kisahnya DISINI


Dengan lafaz bismillah,Ell menyerahkan penyertaan ini kepada penganjur contest.terima kasih.Lafaz Alhamdulilah akan menyusul kemudian sekiranya salah seorang peserta dari blog ini akan menang .hihihi...
 
Jom u'ols join reramai sebab hadiah agak lumayan dan bukan anak sendiri juga adalah dibenarkan.




8 comments:

Dee said...

good luck sis..agaknya hubby dee kalo dpt anak lelaki pun dia nangis berjurai airmata kot..hehehe...

Yan said...

nape dina tak masuk jugak??

Yan said...

ops ell yan ade tag ell tau..
GA ayu little cottage

~ Lady ell ~ said...

Dee>>
tq..
harus tu menagis dee...:)

yan>>
oh dina takde gambar bby la yan...dia nk umo bby kurang 7 hari.camera yg ada gambo dina bby kene curik...
ok,nnt ell try gak eh..:)

larra said...

cumel cumel ell..bila derang dah besar besar semuanya..bila nengok pic masa bb ni..rasa mcm nak ulang balik masa kecik tu kan..hhehe

alyyani said...

SALAM. ENTRY REVIEWED. SEMUA SYARAT CUKUP. THANKS SUDI JOIN CONTEST SAYA YE :)

Homes for Sale said...

Hmm! great contest.. I want to start some same contest here on my blog..

Homes for Sale said...

hmm! dia nk umo bby kurang 7 hari.camera yg ada gambo dina bby kene curik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...