Friday, August 06, 2010

Saya antara yg BERTUAH!

Alhamdulillah..rezeki nak menyambut ramadhan...
Ingat tak haritu yang Ell kemaruk join giveaway.Salah satunya mengena.Mungkin nasib mungkin juga rezeki.Apa2 pun terima kasih kepada 2org pemilik satu blog.Ya,owner nya 2 org,satu di Mesir(Atiqa) dan satu di Rusia(Keyri).Hebat kan derang,2 negara tp punya 1 blog je.Mesti p/word share n dh tk de rahsia antara mereka...owh..sweet nye korang:) 

Ok,sekarang owner nya pun dah ada kat Malaysia.Dan nama pemenang pun dah diumumkan untuk mengepos hadiah2.Wah..ni yang rasa tak boleh menahan kesabaran neyh..:) hihihi gelojoh na. baru dpt tahu menang serta merta nak hadiah..



Kalaupun "lady ell" yg dimaksudkan itu bukan saya,saya tak kira...saya nak jugak.! :D
Apa apa pun,terima kasih Atiqa & Keyri.











7 comments:

Dee said...

congrats sis..wah..terus mengena ye..hehehe..rezeki2..syukur..

Shiela Latif said...

tahniah babe...ko dah menang dulu...aku tak der rezeki lagi nie...uwaaa

~ Lady ell ~ said...

dee>>
tq.tu la,tk sangka!!

shiela latif>>
mekaseh...takpe2..tuah belum mengena.skrng bg kt jebat dulu yer....hihihihi...

Yan said...

nanti dah dapat presentnye.. buleh tepek sini...

~ Lady ell ~ said...

yan>>
insya'allah...:)

Homes for Sale said...

great blog i bookmarked it..

Homes for Sale said...

Let me know the idea of make blog same as you...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...