Wednesday, March 02, 2011

Al-Fatihah...

Assalamualaikum...
Beberapa hari ni Ell tak sempat ngadap pc,apalagi nak jengah blog malahan blog sendiri.Ada  banyak tag rupanya...maaf ya Ell lambat reply.nanti2 bila Ell sempat Ell buat soalan tag ataupun GA n contest.Maaf juga mana2 GA/Contest yang dah tamat tempoh.

Minggu lepas pada hari jumaat tepat waktu maghrib,abang ibu mertua Ell selamat kembali kerahmatullah setelah 2 bulan menderita cancer pankreas.Tapi yang syukurnya,beliau dapat cancer ni lepas balik dari mengerjakan ibadah haji.Syukur juga,beliau tidak lama menanggung penderitaan penyakit ini.Ell mohon sahabat Ell sedekekahkan Al-fatihah untuk allahyarham Salleh bin Safar.Semoga rohnya dicucuri rahmat.Alhamdulillah sepanjang beliau dihospital sanak saudara tak putus melawat dan membacakan surah yassin bagi meringankan beban kesakitannya.Selain dari isteri dan anak2 beliau,adik beradik nya juga setia menanti hingga hujung nyawanya..salah seorang yang setia menunggu ialah ibu mertua Ell.

Kemudian sibuk pula urusan dengan kenduri tahlil.Sebab tu lah Ell memmang sangat takda masa dengan blog ni.Kat sini pulak ada sambutan Maulidurrasul.Marsha ada mengambil bahagian dalam perarakan,Dina pulak demam..Macam2 hal nak handle.Tapi alhamdulillah..demam Dina tak berpanjangan.Lepas cuti sehari sekolah,dia dah kuat nak pergi ke sekolah semula.

Ok,nanti Ell update n3 lagi ya...Assalamualaikum semua...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...