Wednesday, March 02, 2011

Lulu Caldina 1st Giveaway

Oleh:

LULU CALDINA





Syarat-Syaratnya mudah...Tapi kena faham betul2, sebab lulu akan reject sesiapa yang tak mematuhinya..Harap maklum..

  • MESTILAH telah menjadi Follower Lulu-Pages..(Kelonggaran buat sesiapa yang belum, tapi nak join, sila melayakkan diri untuk menjadi follower blog ini...) GA INI HANYA UNTUK FOLLOWER LULU-PAGES Semestinya
  • Buat entri mengenai GA ni kat blog korang "Lulu Caldina 1st Giveaway" dan letak banner kat atas, beserta link, kat entry dan sidebar..sudah semestinya
  • Selitkan Lulu-Pages dalam bloglist blog (Wah ramai dah buat ni...Mekasih)  semestinya sudah.Lulu check DISINI ya
  • Tag 2 orang dan pastikan mereka tahu..
  • Dah selesai post entri, silalah tinggalkan LINK kat komen di entri ini..(Bersama ID Follower) pasti akan semestinya

Hadiahnya?
Okey, pasal hadiah... siyes belum fikir lagi.. Tapi yang pasti, lulu akan cari hadiah yang istimewa.. ekeke...cukuplah tahu itu yer.. Dari semasa ke semasa, lulu akan update mengenainya.. Untuk yang 'setia' bersama lulu-pages, jangan risau sbb korang akan sentiasa update mengenai GA ini...
Bagi penyertaan tertentu akan lulu beri hadiah... Haa....penyertaan Pertama.. Dan.... satu lagi penyertaan yang lulu akan rahsiakan.. (untuk mengelakkan korang merancang meninggalkan link diruangan komen pada nombor penyertaan tertentu..)


Untuk Penyertaan


Tag kepada


3 comments:

Lulu caldina said...

terima kasih sudi join 1st GA lulu..semoga berjaya

shiela latif said...

okey...nanti guwe join :)

lenloy said...

Dari blog Cik Lulu....semoga berjaya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...