Thursday, March 10, 2011

Bye bye~ :(




 Hari ni we'ols nak berangkat dah..tapi belum ke Jakarta...mahu ke KL duluan dong...hehe Pagi ni anak2 masih sempat sekolah(last day,ada test),tu yang buat n3 lelaju ni..tapi untuk sekolah agama maaflah cikgu ya,terpaksa kami cutikan.

Oh,Ell rasa ada antara u'ols yang perasan beberapa hari ni Ell tak bersiaran.
Ni Ell nak cerita,Monitor pc Ell ni kan merajuk...ada ke husband Ell cakap nak beli monitor baru yang 24inch screen nya crystal clear...monitor ni terus senggugut ko...adoiyai...pastu makan minggu jugak lah dia tenat...Kalau on pc ni kan memula 5minit,pastu 15minit.. baru keluar gambar...lama2 dia nazak pulak..kalau on je,sempat Ell basuh bajuh n sidai,silap2 sempat kering..hahah(menipu).Sebenarnya kalau nak ikutkan,monitor pc Ell ni dah tamat dah riwayat dia..tapi hsbn macam tak bleh terima arr pemergiaan monitor ni disaat2 ni..apalagi semalam di hentak2 nya monitor ni depan belakang..hahaha...hidup semula ko...Tapi tau dah...ini mesti sementara je..Apa2 hal pun akan diuruskan balik dari Indon nanti.

Ok alls,mungkin posting ini tak sempat Ell nak berbalas komen...tapi terima kasih pada sesiapa yang memberikan komen.Insya'Allah,kalau diizinkan oleh Nya Ell akan balas komen2 u'ols lepas 11-12 hari yang akan datang.Oh ya,Ell ada draft beberapa n3 untuk autopublish,jangan lupa singgah selalu dan komen sekali ya.Yang pastinya agak menarik dikongsi dan dibaca.Untuk sesiapa yang baik hati tu,klik2 lah iklan yang ada berjoget2 dalam blog Ell ni.


Terima Kasih...


5 comments:

suffer8zine said...

selamat berangkat

Terkini : Keputusan Penuh Malaysia vs Pakistan dan Keputusan Perlawanan Lain

Dee said...

selamat pergi dan kembali..

firahadifa said...

owh... nk holiday jakarta yer? bestnyerrr :)

ratna said...

selamat pegi dan selamat balik..

Emy Omar said...

Selamat pergi dah kembali Ell

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...