Wednesday, March 02, 2011

MY SLEEPING ANGEL CONTEST

Oleh:

Telah di Tag Oleh:
Puan Shiela (tq)


 banner contest


1.Tempat pertama akan memenangi sebuah bakul lipat serbaguna yang amat kiut.


2. Tempat kedua & ketiga akan memenangi sebuah kerusi lipat untuk kanak2 yang amat comel.


3. Ader 3 hadiah saguhati akan diberikan kepada peserta yang bertuah, berupa sticker dinding pelbagai corak yang amat cantik dan sesuai untuk hiasan dinding bilik tidur, ruang tamu atau bilik tidur sendiri.




Inilah syarat2 penyertaan:-
1. Terbuka kepada semua blogger yang berada di Malaysia.
2. WAJIB follow blog aku dan blog sekutu contest ini. Juga men'LIKE' Rombengan cikLuna (update: sila sertakan id Fb d entry).
3. Sila buat satu n3 yang bertajuk "My Sleeping Angel Contest" dan letak banner contest kat n3 dan di side bar blog korang serta link kan terus ke n3 ini. Jangan lupa copy paste sekali hadiah2 nya pada n3 anda itu.
4. Upload 1 gambar kanak2 yang sedang tidur.., tak kiralah anak sendiri ke, adik, sepupu, anak jiran atau anak kawan pun boleh..., tapi kalau bukan anak sendiri pastikan anda mendapat kebenaran ibubapa kanak2 tersebut. Lagi kreatif cara dia tido lagi best. (sekiranya 2 atau lebih org anak, gunakan satu entry sj, 1 anak-1 gambar)
5. Tarikh tutup: 14 Mac 2011 dan keputusan akan diketahui 7 hari selepas contest ditutup.
6. Tag 5 orang kengkawan anda dan pastikan mereka tahu.
7. Sila tinggalkan link peyertaan anda di ruangan komen.


 Untuk penyertaan 


Gambar 1

Gambar 2

ID Facebook : Elly Maswati Mohd Zan (Lady Ell)


Tag kepada:




5 comments:

shiela latif said...

adoii babe...yang aariz tu mesti leh menang nyer..

cikgu isza said...

ehhh.. nape dia tdo camtu?

~ Lady ell ~ said...

shiela>>
ye ke...harap2 ekk

cigku isza>>
tah la cikgu...tengok2 dia dh mcm tu.mungkin dia mengeliat n penat sangat terus sambung tido.

Hidayati said...

As salam. Terima kasih kerana sudi join. Adoi mak.. ni over dari power rengers. Suke nyer akak tengok 2 angels ni. Semoga berjaya ya.

Hidayati said...

Lady Ell, sila tinggalkan id FB kat ruangan komen akak. Jika tiada, sila gitau kat dalam ruangan komen tu jugak ye. Thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...