Tuesday, September 23, 2008

e-card lagi....

Eiiiii..........best nye raya kali ni .bnyk betol Ell dpt kad raya.lps satu,satu.pasni ada sesapa nk kasi lagi..?cepatlh..blh Ell brmegah ngan kad u'ols..
Yang satu ni Ell dpt dr sis ayu...glamer satu family u....wah...ucapan ikhlas dr sefamily katanya...tq sis...Ell sangat2 menghargai.
Ell juga memohon ampun dan maaf andai ada salah dan silap terkasar bahasa selama perkenalan kita .
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN




Yang ini juga sangat istimewa...Ell dpt dr sis ditott yg ala2 manja giteww..wah.semenjak jd tunangan org makin brseri2 dn ayu.Tahun depan jd isteri org manis mcm madu ekk..

Ell menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa yang menyinggung perasaan.Dihari yang mulia ini,Ell mengambil kesempatan untuk kita bermaaf-maafan.
SALAM AIDILFITRI DARI ELL BUAT DITOTT
Terima kasih juga buat tauruzmama yg mengirimkan e-card thru email smlm...tq tauruz..susah2 je tauruz tau...btw Ell pn ada kirim jugak .dh dpt kn...



*terima kasih daun keladi pd u'ols yg mengirimkn card2 raya ni semoga hidup u'ols diberkati.saaayang u'ols..*hugs*


8 comments:

TauruzMama said...

tenkiu gak Ell..tauruz ada receive but blom leh bkak lagi..kt cini mcm2 hal la..neway tenkiu sooo muchhh

reena said...

amboi glamer gitu sis kite nih...

~Eila @ Along~ said...

wah ell...makin semangat nak raya ni dpt kad..e-card sumer..hehe...mesti best kan..ramai yg mengingati dan mendoakan kite..hehe..happy for u ell..

* ayu * said...

yay! ell x amik.. bagus bagus...

selamat hari raya ye ell...
maaf zahir batin n may dis friendship last..
amin..

take care sis!

ita.itu said...

wah gigih drg buat e kad kan..kelas..selamat hr raya babe

Ninie said...

salam..nak bg e-card jgak dkt u..sila amik dkt my blog yer :-)

ladyell said...

tauruz>
thnx 2 u 2...

reena>
mane de glamer nye...derang ni yg baik sesangat...

eila>
itulah die...makin brkobar2 nih.happy 4 u 2...

ayu>
thnx sis..bg ell e-card ni ye...*hugs*

ita.itu>
rajin tol lah derang ni kn...

ninie>
tq...nnt ell amik ye..

Izan said...

wow kad raya.. banyaknya kad raya.. gantung jgn tak gantung kat blog. hehehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...