Tuesday, September 09, 2008

i'm a big fan of cats..

Uols,Ell sebenarnye suukaa sgt ngan kucing2 nih.Dr kecik Ell minat ngan kucing ,boleh dikatakn tidur ngan kucing ,gurau2 main ngan kucing, berbual pn ngan kucing.Ell suka collect gambar2 or klip2 kucing yg best2.n now Ell nk share skit ngan uolls sume....




Eeeii....cutenye kucing2 nie.....siap jeling menjeling lagi.

gumoks tullh yg nie...
mcm2 kelaku...control hensem
moleknye cing2 nie...
help me! help me! lahai sianye die.tngok tu muka die..



yg ni sah kucing jantan..


di mana Cing Inie....?
clips



alahai..manjenye....kucing pn reti berbual uols...
n upon all that.....came this..the king of all cats.yg trbesar dr yg besar.n i meant saaangat besar.
info:-hasil kacukkn singa jantan ngan harimau betina jadilah LIGER (lion + tiger).they are the largest cats in the world.
*truthfilly Ell a bit shock ttg this clip.bkn shock kn apa,shock kn betapa jinak n manjanya dia ngan tuan nyer..


oh say can you say,whats the weather today
my tricks are not bad, now you do as i say...
(mr.cat in the hat said)
*n3 ni tlh diedit semula

13 comments:

atune® said...

apelah yg diborakkan kucing tuh..pasal harga petrol yg tinggi ke?

kalau harimau janntan and singa betine leh jd liger gak x?

ita.itu said...

aku geli ngan kucing..hehe

Ayu said...

sama la kita babe..
kita pun suka kusing gaks..
manja tau derang nih kan?
pastu, cmm paham je bila kita ajak borak ke.. apa ker..
kan kan kan?
huhuhuhuhu....

rasp said...

cats comel kan.. i pun suka gak..masa i kecik2 pun byk gak cats i bela, now dah tak bela dah...

Mummy Lieza said...

mummy suka kucing tapi tak suka bela kucing.. banyak kerenah... hehehehe

alicia said...

aku takut kucing beb! serius....dari kecik sampai beso....ngan anak2 aku sekali takut!!!

ladyell said...

atune>
tah ek. nnti aku cuba.tp nama dia dh tk sdap.. GERLI plak jdnya.

ita.itu>
ko ni abis smua geli.dlm dunia ni bnyak bnda2 yg best tp rugi kalau kita geli.hah phm tk..:)

ayu>
ha'ah kn..kekadang cam phm je apa kite ckp ek.

rasp>
nape tk bela lg..ada org kata klau bela kucing nikn rezeki rasa mcm brtambah2 je..tu smua kuasa Allah

mummy>
mmg ada kerenahnya,msing2 ada karaktor yg trsndiri.tp kbanyaknya kucing ni bnyak buat hal dia sndiri n pndai bwak diri

alicia>
tu bukan salah ell yg mmbuatkn lisa sfamily tkut.pd ell,rasa rugilh klau kita cuma bleh tngok je tp tk dpt cuddle n hug kucing yg moleks2 ni

~Eila @ Along~ said...

ell..
dulu eila minat kucing tau..ade sekor bela dr kecik sampai besar..last2 die mati sebab kena batu karang..nangis sampai pengsan ok!..skang ni dah tak minat kucing..sebab hubby pun alah..dan eila pun sejak kucing mati..tetiba jadi tak suke kucing..isk..

ladyell said...

nangis sampai pengsan..?dahsyat tu....
yelh iela...org2 yg alah ni mmg kene jauhkn dr binatang yg berbulu2 nih.

Izan said...

i pun br buat entry pasal kucing... jgn lupa tgk tau. heheheheh

Signorina Syima said...

sy cintakan kucing..

tp kucing sy dh ilang...

ladyell said...

izan>
ell dh tngok dh.cute n vry furry..

syima>
alahai kesianye...smoga dia jmpa jln pulang..

Dakjaat™ said...

GERAM TOL TENGOK KUCING DALAM VIDEO CLIP TU! WAAAAAAAAAA! =D COMEL!! MANJEE!!!!!!!!!!!

Kucing Lady ke?? .. hehehehehe! Kalau betul kucing lady memang nak g jengok arh!

Buat dakjaat teringat kat kucing Mio Dakjaat.. huuuu!... rindu ngn kucing..

Lady ada banyak kucing ke? Dakjaat nak sangat bela.. tapi kan... huuu.. Dakjaat tinggal kat rumah flat.. pagi ke petang kerja.. ada kat rumah waktu malam jer.. GF Dakjaat lagi la suka ngan kucing .. dulu ada kucing tapi time pagi ngan petang sekor2 jer la kucing tu dalam rumah .. sejak dah hantar ke pusat penjagaan kat segambut entah hidup atau mati .. coz dengar citer member yang dok segambut kata pusat penjagaan tu tak reti jaga kucing .. ada yang mati .. ingatkan after balik bercuti 2 minggu tu nak g jenguk Mio .. tapi owner pusat penjagaan tu tak dapat di call.. off hanfon .. mmg geram la.. Sedih bila mengenangkan Mio.. setiap kali terkenangkan kucing tu .. mmg mengalir air mata.. sebab kucing tu yang membuatkan Dakjaat nak senyum dan happy tengok kucing tu lari sana sini .. ttg kos makan minum dakjaat tak kesah .. tapi .. member rumah tak leh terima kucing tu .. dakjaat bagi plak kat gf.. pun hal yang sama juga di hadapi .. kenapalah manusia cam dorang tu tak suke kucing .. ada suatu masa tu member rumah gf dakjaat sengaja lepaskan kucing tu .. pastu tak mengaku plak . nasib baik dapat carik balek .. Lady.. dakjaat nak sangat bela kucing .. ada apa2 cara tak? .. nak beli kandang tu .. punyalah mahal .. hmm .. kucing2.. kenapalah wujudnya manusia yang tidak suka pada kucing..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...