Sunday, July 31, 2011

Marsha 10th Birthday Request!


Assalamualaikum...
Baru teringat birthday Marsha kali ni tak update dalam blog.Kesian,mamanya memang hampeh sungguh.Tapi kan..sangat mengejutkan..Marsha tak minta hadiah langsung..She just asking me kalau dia boleh ada  video clip macam adik2 dia.Hmm..maknya fikir tak panjang terus kata ok!.Tapi agak kelam kabut jugaklah,sebab nak scan gambar2 dia dari baby tu semua.Pilihan lagu memang kesukaan dia buat masa ni.10 tahun tu agak bermakna angkanya.:)

Apa-apa pun,nanti bila ada kelapangan we'ols bawaklah Marsha jalan-jalan and pilih apa yang berkenan ya.So,disebabkan ini adalah n3 keciciran makanya ringkas saja.Wishes,kisses and hugs semua dah dapat,inilah nak tunjuk hasil tangan tak seberapa dari mama.Enjoy!



Maaf kualiti tidak memuaskan.Biasalah...amatur.


4 comments:

Lelord said...

belated birthday Marsha

~finee~ said...

CANTIKNYA ANAK DARA ELL...HAPPY BIRTHDAY MARSHA!!

@tune® said...

sweetnye!!

happy birrthday Marsha!!
mase kecik tembam..dah besar cun!

to her mom...
miss u darling!

Tihara said...

belated besday..dah besar dah 10 thn tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...