Wednesday, July 13, 2011

nak berkubur~




Kesian kan blog ni macam hidup segan mati pun segan.Tapi apa kata kalau tuan punya blog ni kuburkan je.Abis citer..ke ada cadangan nak bukak citer baru atau sambung je citer yang ada...Aduiiii,sori lah blog,bukan tak sayang lagi kat kamu,cuma tak cukup masa nak tumpukan ke kamu.:P

Ok lah,nak wish Happy Birthday untuk sis RASP yang ke..(sengaja dirahsiakan.)
Sorilah sis,birthday u semalam kan..Ell tak tau pun.:'( mesti dah tiup2 lilin bagai kan..mesti dah buat hajat jugak sambil pejam2 mata kan..:D
Ell doakan semoga sis berbahagia disamping keluarga yang tercinta.Diberkati Allah usiamu,dilimpahi rahmat keatasmu,perluaskan rezekimu,perbaiki amalanmu,peroleh kesihatan yang baik dan ceria-ceria selalu...xoxo

Sebut pasal birthday dan ulangtahun ni,sebenarnya Ell tergerak nak bukak blog ni sebab nak tengok bila tarikh 1st entri blog ni.hahaha teruk kan,nak sambut blogvesarry baru nak bukak blog.kalau tidak...jengah pun tak nak kan..tapi yang pasti dalam masa terdekat ni..3tahun sudah usia blog ni.Ok dear blog,sayang kat blog sebenarnya.Kalau ada harapan nak teruskan hidup...adalah nyawa.Tapi kalau tidak,hari kejadian blog itulah hari terakhir buat blog 'life of ladyell'.Til then bubbye....






4 comments:

Lelord said...

Huhuhu cian blog

@tune® said...

AMIK CUTI LA ELLL..

NNT ADE MASE TULIS LG...

SBB BYK INFO!

Shiela Latif said...

kenapa ni babe?

rasp said...

alllaaaaaaaaaaaaa...
jgn lah stop....
nanti me miss u....
kalo leh skit2 buat entri pun takpe...
terubat gak rindu nie sis...
hukhukhukhuk....

eh lupa...makacih ye atas doamu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...