Wednesday, November 10, 2010

Bubbye Pujaan ku~



Dah 7 hari tukar template baru ni, rindu plak dengan yg lama..Memula rasa berat hati je nak say bye2.Tp tulah die,sekali sekala perlu gak perubahan..dn bila dah berubah perlu jugak masa utk penyesuaian.
>Macam manusia jugaklah.Kalau cadangkan bende baru je kdg2 menentang habis2an padahal belum pun di gunapakai..tp bila dh  jalan diam seribu bahasa tanpa bantahan.Hakikatnya terima je lah kenyataan..:P <

Dengan template baru ni ,lps dh di tacap bagai,tetap rasanya tk setanding dsbbkn header yg lama.Oh rindunyer...Tp header yg baru ni pn cantik jgk kn + nmpak cool n lembut n yg penting ceria je.

Pd Ell sbnrnya yg baru ni cantik gak kan...(sila cakap cantik!) takde lh ralat sangat.Cuma yg lama tu walaupun gelap rupanya sgt menawan...maklumlah..siang malam mengadap itu,segalanya tercurah kat situ..(tipu..bukan segalanya).

Ok,bubbye Astro (nama template).Sedihnye meninggalkan kamu...huk huk huk...:(





2 comments:

Shiela Latif said...

yang nie pun cantik jugak babe =))

rasp said...

to me blog template u dua2 cantik...
tengoklah empunya blog plak kannnnn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...