Monday, November 15, 2010

Nak berangkat~


Assalasmualaikum....
Petang ni lps ank2 balik sekolah Ell ngan fmly nak ke Hulu Langat.Alah yg kat Kg Sg Serai tu...yg ada fishing ponds tu..Tahun ni we'ols beraya Haji kt situ.Kebiasaannya we'ols berkumpul di Shah Alam sbb kat sana ada 2 siblings (BIL1 & SIL2) n brmlm bhg 2 rumah tu.Tp memandangkn SIL2 akan berpindah ke Russia,maka rumahnya penuh berselirat dgn kotak2 besar utk diangkut kargo.

Disebabkan cuti sekolah belum start,terpaksalh kami mak bapak ni mencutikn ank2...heheh.Bukannya apa,niat hati sebenarnya petang sebelum raya tu baru we'ol gerak,tp disebabkn flight bonda2 kami touch down kul 8 mlm karang dr Jakarta ke KLIA,rela dgn terpaksalah berangkat hari ni.

Sesiapa kat kawasan berdekatan n rasa nak belanja mkn,atau paling sengkek pun belanja minum..don't forget gimme a ring i mean ring2 me la,alah..calling2....Boleh kita roger n out.:D (kalau sama2 ada masa free)
Oh ya,mungkin sampai hari khamis je sbb jumaat Marsha kene sekolah untuk acara penyampaian hadiah.Tapi tk confirm lg tengok kang camner Marsha balik sekolah,samada boleh wakil atau tidak.Kalau boleh,on lh sampai sabtu atau ahad.

Ok,ini adalah n3 ribut..sbb berebut nak basuh baju,gi klinik jap (ambik pil perancang) ,packing barang2 n susun dlm kete.Ok then,doakan we'ol slmt sampai kedistinasi ya...
Sayang u'olss..





3 comments:

rasp said...

alaaaa...i cuti balik kg SH...
kalo ada sini, leh dating mating...

have a safe trip sis!
take care ya...

Dee said...

cuti ke? bestnya..ell..amik pil perancang yg mana eh? dee dulu marvelon..dah stop..ingat nak amik balik..nk try brand lain pulak..

~ Lady ell ~ said...

rasp>>
nape ekk.nape...kita selalu takde jodoh bersama...hahah

Dee>>
ell mmg cuti manjang dee...:D
Dee tak cuti ke?
Ell amik pil rigevidon,alah..itupun klinik yg bagi.dh mmg itu je stok derang..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...