Monday, November 29, 2010

A simple celebration 4 Birthday Boy

 Bismillahirrahmanirrahim..
Mcm biasalh we'ols kalau sambut harijadi ni biasanya simple je.Tambah pulak MIL(mother in law) takde kat rumah,nk mintak tolong masak apa2 pun non ado lah kan..ngee.. Dan pada hari jumaat tu bila Aryan bangun pagi(dah nak dekat tgh hari actually,even Ell habis buat n3 Birthday tu pun die lum bangun) We'ol wish happy Birthday tersipu2 dia malu n senyum2 simpul.Tapi Aryan ni bagus la dia belum pun reti nak mintak2 hadiah bagai..hehe tp,next bila we'ol jln2 cariklh something tuk dia.Buat sementara ni cake ni pun jadiklah...


 Birthday cake Aryan dari hasil tangan babah (hehe hasil tunjuk je..) setengah kilo ni cukuplah utk d'ols 4 beradik..plus Aariz bukan reti mkn cake pun..:D

"bila nak tiup lilin neyh.."


 senyum meleret Aryan bila mama letak candle kat depan ekk.


 tu dia..slps membuat hajat.(mcmlh Aryan reti buat hajat..)

 Aryan ngan birthday cake nyer...


Ok Aryan,we'ols saaaayang banyak2 kat Aryan tau.Lebih dari nilai sebijik cake ni.:) Eh bukan2..bukan setakat nilai cake lah sayang,malah lebih dr segalanya.Harap Aryan pun jadi umpama permata yg sangat tinggi nilainya.We'ols love u sayang.
Mama n babah tetap terus berdoa agar semua ank2 menjanani kehidupan tanpa kesukaran dan sentiasa dibawah lindungan Allah SWT.Amin..





8 comments:

suffer8zine said...

wahhh cumil labirthday bor\y tu

Terkini : Blog Pilihan Malaysia 2010 | Burger Daging Ular

Dee said...

happy belated birthday aryan..sedapnya kek..

SSulieana said...

ala hensem nye besdey boy ni...hehehe heppy besdey aryan...

~ Lady ell ~ said...

suffer8zine>>
mekaseh....tengoklh mak bapak nye dulu..hahah

Dee>>
tq..alah dee kek biasa je,tk de lh mcm SR tu...

SSuliana>>
eiii..mekaseh2..

Lelord said...

wahh...belated besday aryan

AQisH said...

epi belated bday aryan..i pon kenalah wat bday simple2 gak utk my boy ujung bln ni..;)

~ Lady ell ~ said...

Lelord>>
mekasih auntie..nak hadiah dari Qatar boley?

Aqish>>
tq.
nape kene simple?kalau tak de apa2 aral buat je yg grand..:)

sekamar rindu said...

belated besday aryan..moga hepi2 selalu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...