Wednesday, December 15, 2010

Balang Itu~

Hello...



Ok,nama2 u'ols yang dah joined GA anjuran "LADYELL" tu dah dimasukkan kan kedalam balang ni sebagai pemanis dan penyedap GA.Nanti bila time nak cabut undi tu,baru digaul2 sebati untuk mendapatkan pemenang utama (dan kedua) sebagai penyeri dan penyedap yang berjaya merangkul hadiah yang agak bernilai (sebab ada harga).


Oh,disebabkan printer Ell tu dah kehabisan ink,makanya dengan kasih sayang Ell menulis nama u'ols handmade je.Gigih tak gigih u'ols..bukan senang rupanya nak anjurkan Cnts atau GA ni ekk.Pastu yang memandai pulak dengan baik hatinya bagi 4 points kat tetiap nama.Heheh hambik....3 copy lagi kene tulis nama.Kalaulah ada robot..boleh disuruh je.Ini tidak,dah terkulai2 tangan ni dek kerana menulis beratus2 nama.Sib baik teringat time ni.Kalau dah tamat GA baru nak menulis..mau fengsan lah.

Apa2 pun banyak2 terima kasih kat u'ols yang sudi join dan akan join GA ni ya.
 
 

11 comments:

Ukhti [Aki] said...

alaaa cian em ell. huk3 meh nk tulun. ngee~

cik hani said...

gigihnya...
caiyok2.. time kasih sbb snggup susah payah utk GA ni...

Emy Omar said...

Gigih sungguh tuan rumah ni..sanggup bersusah payah tu..

Hezesuze said...

nice balang tu uols...tak sabo nak tau keputusan hehe

~ Lady ell ~ said...

aki>>
nak tolong dah betul dah...tapi meh la sini...;)

cik hani>>
alah bisa je...dh sendiri yg sanggup cenggitu.heheh

~ Lady ell ~ said...

Emy Omar>>
bkn senang rupanya nak organize GA ni.berduyun org join.tp harap2 berbaloi..:)

hazesuze>>
mekaseh u'ols...tk sabar nk tau pemenang kan...i'ols rasa nk close dh GA ni..heheh.

suffer8zine said...

wahhhh balang die dasat

Terkini : Antara 10 Jam Tangan Termahal Di Dunia | Telefon Bimbit Paling Lasak Di Dunia | 10 Gunung Tertinggi Di Dunia.

Cik Ezy said...

cayokk cayokkk!!

rasp said...

mmg susah gak kan nak buat GA nie sis...takut tertinggal apa2 gitu kan...
neway, nice laaa balang tu!

UmmiRosma said...

Rosma tertarik dgn balang tuuuu...cantiklah...hehehe..nanti buatlah GA utuk bloggers out of Malaysia yea ..hehehe

ARIFFDA said...

nak join gak tp mood GA tak dtg lagi...:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...