Tuesday, December 28, 2010

Sale Sale Sale!!

Sebelum balik kampung n sebelum makan tengah hari,kakak biras Ell (wife of BIL1) ajak MIL,Ell n hubby pergi menerjah sale kat SACC mall Shah Alam.Sale handbag katanya.Brand BONIA,SEMBONIA & CR .

 We'ols pegi ni hari isnin,time lunch hour plak tu..makoii berduyun2 org serbu.

 U'ols yang rajin buat koleksi tu elok sangatlh kalau laburkan duit kat sini.hehe.Cepat sket!sampai 2 January 2011 je.dan,selagi stok masih ada u'ols berpeluang dpt toiletetry bag dgn percuma with minimum purchase RM299.
Oh ya,Ell perasan bukan handbag n wallet je..pakaian dr jenama yang sama pun ada.Dah katanya nak borong handbang kan,makanya terjah ke side handbag je lah.:P

 Kesian..muka dak Aryan yang dah boringgg..Apa taknya ingatkan 1jam cukuplah pilih memilih tu..rupanya makan 3 jam jugak..hahah dasat tul!!


Inilah hasilnyer...hoho giler rakus ko!!
Oh meh2 Ell ell tunjuk barisan belakang yg belang2 tu MIL punye SEMBONIA (dasat taste mcm org mude) :) harga asalnya lebih kurang RM310 dan ditolak 50% = RM155
Yang tgh tu Ell punya SEMBONIA sling bag (ell mmg suke,boleh isi diaper,susu sebotol n sepasang baju ank.Maklumlah org ada ank kecik nikan..)Ell beli ni mmg keperluan ya..sbb Ell ni takde nye nak beli mende2 gini kalu tak perlu.Lagipun Ell bkn jenis pompuan yg jln2 ngan handbag.
harga nyaRM320 selepas ditolak diskaun =RM160
Haa...yg ni nak citer.Khabornye handbag BONIA (tepi kanan dlm gambor) ni harganya RM1000++sbb materialnya leather n kegoldelan serta ada logo mcm badge royal (boleh caya ke?),lepas tu harga sale RM300++ dan..hari itu sahaja( yg we'ols dtg tu) potong habis diskaun tnggal RM200 aje.Gila ko tak nak beli!!Apalagi kakak biras Ell tu rembat arr kan..jgn kempunan katanya.Kalau salesgirl tu menipu mmg habeslah tertipu..huhu
Tak cukup itu..beli lagi yang 2 depan tu.Brown kakak biras Ell punye n pink MIL punyer..heheh taste tak nak mengalah..harganya tah berapa,malas dah nak kira mengira nih.Tapi untuk 2 tu RM200 jugaklah.Untung bukan Ell yg kopak..yang kiri kanan tu dah sah2 free lah.

Ok u'ols...if ter sesat ke SACC ni,kompom handbag kata mari3...n duit kata pergi3..heheh But if u'ols rasa berbaloi..apa salahnya silakan,sudi2 kan diri...




8 comments:

rasp said...

sis, i rasa betul tau hbag bonia tu RM1k...
i nie pun tgh dok usha nak beli hbag..
so smlm masa gi shopping kat Jusco, terjah gak le tgk hbag..
tetiba nampak bag bonia rege RM999..
terus SH ckp, lebih baik beli Coach kalo gitu...
tapi dia ckp je, belinya idok le kan hahahaha...
me masih dlm proses dok usha hbag...

ARIFFDA said...

mmg2 betui2 sale ke ell?? bada pun tgk tercari2 hbeg+kasut.

Nafisa81 said...

wow!shopping tak hengat mak...

mama_auni said...

heheh kiter pon pegi..mule2 pegi Guess sambo henbeg..then masuk bonia dah berkenan mak aii mahainyer rege smpi RM1k..so xjadik..rembat la pulak 3 henbeg kat sale tuh..huhu...

~ Lady ell ~ said...

rasp>>
ye ke sis...wah! ell tk update langsung pasal harga2 handbag ni.jadi mmg betul lah regenya gitu..

hehe..kalo nk belikan bagus gak ekk..coach ke bonia ke apa ke..boleh je kan..

~ Lady ell ~ said...

ariffda>>
eh betul la..dh katanya hendbag rege 1k pun leh turun trjunam..hehe..

~ Lady ell ~ said...

Nafisa81>>
mak ingat..tu dgn mak lah tu..hahah

~ Lady ell ~ said...

mama_auni>>
pegi jugak...ish ish ish...
jadi 4 bijik henbeg arr satu hari tu..kalau tiap2 bulan sale gini mau pokai tu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...