Thursday, December 02, 2010

I'm older than Yesterday~


Oh man...I’m way too close to 30.Feels like my b'day are flying at me way tooo quickly lah.Macam semalam je baru lepas harijadi,and hari ni harijadi lagi..huhu..But inside,me still sweet 16..haha perasan!!

Astaghfirullah,Ell rasa Ell patut bersyukur kpd Allah SWT kerana memberi peluang lagi untuk Ell bernafas untuk hari ini.

"Ya Allah,Alhamdulillah aku bersyukur diatas umur dan rezeki yang telah Engkau kurniakan kepada ku.
Jadikanlah aku org org yg menurut perintah mu dan meninggalkan larangan mu.
Ampunilah dosa dosa ku dan jadikan lah hati ku sentiasa mengingati mu dan pesuruh mu.
Ya Allah, hidupkan lah hati ku dgn zikrullah dan jadikan aku orang yang sentiasa bersyukur dan takut akan azab mu......."

Amin.....

Dan Ell rasa Ell sangat gembira dengan kehidupan hari ini.Tempat tinggal yang selesa,seorang suami yg sentiasa buatkan Ell tersenyum hari2, anak2 yang dikasihi dan disayangi,also lovely family closeby and friendly friends in this blogsphere. I have so much!! tak de apa yg nak dirungutkan..I need to bersyukur for everything in my life.Dah katanya "Sweet Life Of LadyEll" kan..(yarh..thats my previous blog name) :-)


Terima Kasih Allah apa yang aku ada sekarang :-)
And..
Happy Birthday To Me!
haha LOL





P/S : Jangan lupa join Giveaway anjuran Ell ya.





13 comments:

e_ja said...

aminnnn ell..selamat menyambut hari ulangtahun kelahiran ye..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu hendaknya..:)

suffer8zine said...

selamat bertambah usia kak!

Terkini : Kucing Gemuk Popular

Mrs Kelly Walther said...

Salam

Happy Birthday...moga panjang umur & murah rezeki...

ct rahani said...

hepi besday k.ell.. semoga panjang umo, murah rezeki n bahagia selalu di samping kuarga terchenta.. amin..

rasp said...

hepi bufday sis...
smoga segala yg diimpikan menjadi kenyataan...
smoga panjang umur, murah rezki, sihat sejahtera dan berbahgia sehingga ke akhir hayat!

Shiela Latif said...

selamat hari jadi ell...
semoga dipanjangkan umur..
dimurahkan rezeki dengan bermacam cara..
dan berbahagia selamanya ngan family terutama sekali ngan encik hubby...
cinta mati gitu...

aku tak der buatkan entrie khas tuk ko...tapi aku tetap doakan kebahagiaan kawan aku nie.... =))

ko jgn risau...bukan ko sorang jer yg perasan sweet 16...aku pung!!

hehehe...luve u babe =))

Khumaera Ismail said...

hepy besday sis~!! =) moga pjg umur, murah rezki, dikurniakan nikmat islam dan iman spjg hayat..amin =)

Hezesuze said...

hepi buffday uols..muaahh!!

salam perkenalan dari weols from kalng

qellissa said...

happy birthday Lady ell..semoga sejahtera dan diberkati..=)
psst: dapat hadiah ape birthday ni?

Lelord said...

epi besday ell...

Huda Ahsin said...

Happy Birthday Ell!! Semoga dirahmati Allah sentiasa...
p/s masih lagi kategori muda lagi tu...

~ Lady ell ~ said...
This comment has been removed by the author.
Izan said...

selamat hari jadi... semoga bahagia bersama suami dan anak2 tersayang =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...