Thursday, December 09, 2010

Dnialicious Giveaway

 
Penganjur yang sweet:

Link Contest:DISINI

Hadiahnyaaaaaaaa..
 
1st prize
CHOCOLATE in box of 24pcs(Worth RM30+postage RM10 = RM40)!!

2nd prize
CHOCOLATE in box of 12pcs(Worth RM15+postage RM 10 = RM 25)!!

3rd prize
CHOCOLATE in box of 9pcs(Worth RM10+postage RM 10 = RM 20)!!

Yg paling best, korang boleh tulis ape yg korang nak atas tu. mana tau boleh bg kat somebody special.

Yang lagi menarik!!
Every contestant akan dpt 10% discount untuk 1 kali pembelian mana2 choc dari dnialicious (kecuali yg sudah ada discount atau dalam promotion)..
So everybody is the winner! ^_^

[ 3 lucky winner, 1st prize untuk entry yg paling menarik!! ] 

**Terbuka untuk everyone seluruh Malaysia sbb chocolate ni boleh dipos!! =)
**Share giveaway ni ngan kwn2 u olz. sng je just tkn button share Facebook kat bawah post ni..mudah dan pantas =)

Sng je nk join..

1. Just jadi FOLLOWER blog Dnialicious.


2. Buat 1 POST yang menarik pasal giveaway ni ngan gmbr kt atas ni
3. LINK kan blog ni kat blog korang.
                              4. COMMENT kat post ni n bg link post korang tu ^_^



Nampak sedap coklat ni..gud luck utk saya...



5 comments:

tigrismalaya said...

Nak join nak join..ayarkkk aku suda giler kontest!

suffer8zine said...

wahhh gud lux!

Terkini : Rumah Berbentuk Telur | 100 Manusia Paling Berpengaruh Di Dunia

Shiela Latif said...

gud luck babe =))

Hezesuze said...

wah Ga cekelet ye...gud luck uols

~ Lady ell ~ said...

tigris malaya>>
gile kontes takper..ada gak pekdah

suffer8zine>>
insua'allah

shiela>>
tq wish me luck babe...

hazesuze>>
best kan...yeah..gud luck i'ols...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...