Thursday, December 09, 2010

CahayaMyLife Giveaway

banner giveaway
Blog Refferel: ANIN
Link Contest : DISINI

Jom tinjau syarat2nye:-
  1. Rakyat Malaysia dan berada di negara Malaysia. [Giveaway akan datang insyaAllah terbuka untuk semua :-D].
  2. Follow blog cahayamylife.
  3. Copy banner giveaway yang ada di sidebar blog ni dan letakkan di sidebar korang. [Mudah orang lain nak join]
  4. Buat entry pasal giveaway ni je. Tak payah berjela sebab pemenang random je.
  5. Tulis blog referral korang dalam entri.[Sebagai langkah menaikkan trafik kawan-kawan yang dah join]
  6. Selepas siap, sila tinggalkan link entry anda di bahagian komen bawah yer. Kalau kotak komen bermasalah, sila beritahu dengan klik di bahagian 'Klik untuk pertanyaan' di atas ye. Pemberitahuan melalui Kotak Sembang tidak dilayan.
Hadiahnya cuma Handmade chocolate yang mana confirm Halal.
Pemenang hanya Dua orang yang bertuah.
Updated!=Alhamdulillah, coklat untuk pemenang dah siap di'order'.Tinggal tunggu siapa pemenang je la. :-D

Jadi All The Best kepada yang menyertai. Syukran.

RM20 semenanjung Malaysia
RM24 Sabah/ Sarawak

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...