Wednesday, December 29, 2010

Diet Programme after 1 month

  Hai alls,
Ingat lg tak posting Ell yg berkobar2 nyer semangat mcm kene bakar pasal diet programme. 
Pastu siap janji nak update kalau dah berjaya kurus..heheh tak de maknanya boleh kurus kalau kejap ikut kejap tidak..Nilah die mcm2 halangan yg x berjaya dilalui,dgn raya korban lagi, kenduri kendara lagi,jamuan itu dan ini,tak kurang jugak menu mak mertua sendiri.Semua tu memerlukan banyak pengorbanan tau..tak sanggup dah nak mengorbankn selera.hahaha
Sebenarnya Ell berjaya lh trim sket.kata org jgn tak berjaya kan..Oh,picture scale yg kengkonon akan menjadi bukti tak pulak Ell capture ya.Tapi, yes ada tapi..untuk tidak mengecewakan, gambar ni boleh kot jadi bukti menunjukkan penurunan sebanyak 5-6kg selama sebulan.Jadiklah...dr tak menjadi.heh.Sebab target asal is 10-12kg dlm masa sebulan...


Picture kanan (kiri u'ols) semasa majlis konvo sekolah tadika Dina pada bulan November (pakai baju kurung sbb tu lebih mnpak berisi).Picture berikutnya taken by Dina beberapa hari lepas dlm bulan Disember.So,mmg tak nmpk banyak berubah,sbb saya main2 ajer tp adalah jugak...heheh.Oh tang muka terpaksa di blur kan sbb saya tak nak publisiti...hahahah 
If u'ols rasa gambar ni kira nmpk ok,kurus
..trima ksih Ell ucapkan.

Harapan nya lepas ni takde dah halangan lagi,bulan depan dah start bz lagi dgn schedule harian utk handle ank2 sekolah n etc.Kalau semangat Ell terus kental,jgn kata 5kg lagi turun..silap2 10 kg terus melidi.ceh! 
(jeles ngan u'ols yg mantain slim,tu motivate utk diri sendiri je..)

                                 Ok dah,full stop!!End session.






                                      

8 comments:

mama_auni said...

hehehe..kene semangat yg kuar kan..kiter plak terget utk kurus pas bersalin yg kedua ne..yg 1st xberjaya kurus..ahaks

Cik Ezy said...

troskn usahe.. pasti boleh!
=)

rasp said...

saya confirm mata saya tak senget...
so ell dah memang slim...
bestnya...kalo nak slim lagik...
all the best sis, i know u can do it!!!!

Dee said...

dee rasa ada perubahanlah sis..kalo dee turun 3kg pun leh nampak..inikan pulak kalo 5-6kg..

TuYa said...

caiyok kak..
semoga dapat berat badan yang di idam kan..
sama2 le kita berusaha..hiyak..hiyak..

Tihara said...

best nye mudah je dia slim mlim..

suffer8zine said...

wahhh x lama lagi akin mantep

Terkini : Perjalanan Malaysia Sebagai Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Senarai Juara Piala AFF Suzuki Terdahulu

AQisH said...

fuhhh..mmg hazabkan nak berdiet ni..i ni pon sama ntah bila nak slim nya :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...